‘Love Is Blind’ en ‘The Circle’ krijgen allebei 2 nieuwe seizoenen op Netflix

Love Is Blind
Netflix

Geweldig nieuws voor fans van Netflix-reality, want zowel The Circle als Love Is Blind krijgen twee nieuwe seizoenen! Dat heeft de streamingdienst zonet bekendgemaakt. Daarnaast zal ook opruimgoeroe Marie Kondo een nieuwe reeks krijgen.

Er mag ook goed nieuws zijn tegenwoordig en dat krijgen we van onze vaste quarantainevriend Netflix. De streamingdienst heeft namelijk nieuwe seizoenen aangekondigd van al onze favoriete realityreeksen!

Love Is Blind

Love Is Blind, de Netflix-versie van Blind Getrouwd, komt terug met niet één, maar meteen twee nieuwe seizoenen. De reeks, die vooral een stuk dramatischer is dan Blind Getrouwd werd een gigantisch succes, dus komt het eigenlijk niet als een verrassing dat we twee nieuwe seizoenen krijgen.

Het grootste verschil met Blind Getrouwd is dat de deelnemers in Love Is Blind zelf hun partner kiezen. Maar ze krijgen die pas te zien wanneer ze zich al met elkaar verloofd hebben. Blind Getrouwd start bij het altaar, maar bij Love Is Blind is dat het eindpunt. Aan het altaar mogen de deelnemers dan kiezen of ze echt willen trouwen met hun verloofde, of dat ze een punt achter hun verloving zetten.

The Circle

Ook The Circle krijgt van Netflix twee nieuwe seizoenen. The Circle heeft al één Amerikaans seizoen gekregen, maar ondertussen staat ook de Braziliaanse versie online. Later dit jaar volgt ook nog het eerste seizoen van de Franse versie. En we mogen ons dus ook verwachten aan twee nieuwe Amerikaanse seizoenen.

The Circle is een populariteitswedstrijd waarbij de deelnemers elkaar nooit te zien krijgen. Ze kunnen enkel met elkaar communiceren via een sociaal netwerk genaamd The Circle. Daarin kunnen ze zijn wie ze maar willen, dus spelen heel wat mensen mee als een “catfish”. Maar haalt authenticiteit het uiteindelijk van een picture perfect?

Marie Kondo

Ook Marie Kondo, de vrouw die de wereld aan het opruimen kreeg, keert terug. Zij krijgt een nieuw programma met de naam Sparking Joy. In dat programma zal Marie Kondo een volledig Amerikaans dorp onder handen nemen.

Tot slot keert ook Rhythm + Flow met Cardi B, Chance The Rapper en T.I. terug. In die reeks wordt gezocht naar het volgende hiphoptalent. Liefhebbers van reality tv hebben dus weer heel wat moois om naar uit te kijken.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen