‘The Circle Brazil’ staat nu op Netflix: meer catfishen en meer drama

The Circle Brazil
Netflix

Het lijkt nog maar net geleden dat we met z’n allen verslaafd werden aan The Circle. De Amerikaanse versie zit er nu al een tijdje op, maar niet getreurd. Want de Braziliaanse versie van de reeks staat nu al op Netflix.

Een populariteitswedstrijd tussen mensen die elkaar nooit écht te zien krijgen. Da’s wat The Circle is. Verschillende mensen worden opgesloten in een appartementsgebouw en kunnen enkel via The Circle met elkaar communiceren. The Circle is een soort WhatsApp, waarbij je groeps- of privégesprekken kan houden. Maar daarbij is er geen verplichting dat je jezelf moet zijn.

Catfishen

The Circle is zo dus de place to be voor zogenaamde catfishen. In The Circle kan je zijn wie je wil. En sommigen maken daar gretig gebruik van. Zo waren er in de Amerikaanse versie mensen die zich voordeden als de knappere versie van zichzelf of zelfs als iemand van het andere geslacht.

Want het doel blijft natuurlijk in de smaak vallen. Maar in de Amerikaanse versie bleek dat die catfishen meestal al snel door de mand vallen. En nu is er dus ook een Braziliaanse versie en daarin zijn de catfishen opnieuw populair.

The Circle Brazil

Nog voor de Amerikaanse versie van The Circle voorbij was, was op de casting website van de reeks al te zien dat er ook gewerkt werd aan een Franse, Britse en Braziliaanse versie van de reeks. En de Braziliaanse versie staat nu op Netflix. Net zoals bij de Amerikaanse versie van The Circle verschijnen er wekelijks vier afleveringen.

Van de negen oorspronkelijke deelnemers zijn er voorlopig amper drie die volledig de waarheid spreken. Al de andere deelnemers liegen over bijvoorbeeld hun leeftijd of hun beroep of ze doen zich voor als iemand compleet anders. Uit de aankondiging valt ook al op te merken dat er een tweeling zal deelnemer aan The Circle die zich zal voordoen als één persoon. Dat belooft!

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen