‘Blind Getrouwd’-deelnemer Sonny keert terug naar huis: dit mag je in aflevering 7 verwachten

Een nieuwe aflevering van Blind Getrouwd staat voor de deur. De koppels wonen nu al een week samen en de huishoudens draaien op volle toeren, al blijft het voor sommigen een moeilijke evenwichtsoefening. Bij sommigen verloopt het echter wat gemakkelijker dan bij anderen. Blind Getrouwd aflevering 7 is op zondag 29 maart om 5 voor 8 te bekijken op VTM.

VTM

Laura en Sonny hebben alvast even wat tijd voor zichzelf genomen. Na twee dagen in zijn appartement in Antwerpen komt Sonny vandaag weer thuis in Zoersel, waar hij samenwoont met Laura. Het koppel praat met seksuoloog Wim Slabbinck over hun voorbije week, die ze deels apart hebben doorgebracht.

Winnie en Jonah

VTM

Winnie en Jonah botsen op een eerste potentieel probleem: ze leven op een ander ritme door hun werk en ontspannen na een drukke werkdag elk op een andere manier. In het weekend gaan ze naar een feest dat ex-deelnemers Victor en Line geven ter ere van hun eerste huwelijksverjaardag. 

Nick en Christophe

VTM

Nick wil Christophe vandaag laten kennismaken met de wondere wereld van de gelaatsverzorging. Christophe op zijn beurt heeft zijn vrienden uitgenodigd, die hij niet meer heeft gezien sinds hun huwelijk enkele weken geleden. Die avond gaat er iets mis en zitten Christophe en Nick voor het eerst niet op dezelfde golflengte.

Tatiana en Lothar

VTM

In Aalst krijgen Tatiana en Lothar bezoek van relatie-  en psychotherapeut Filip Geelen. Hij wil graag weten hoe het samenwonen verloopt en wat dat met hen doet als koppel. Filip heeft een opdracht mee voor hen om een gesprek te openen, want dat bleek tot op heden niet zo makkelijk nu ze hun agenda’s in elkaar gepuzzeld moeten krijgen. Kan Filip het tij doen keren? Later neemt Lothar Tati mee naar zijn grootouders.

Meer
Lees meer...