‘Love Is Blind’: Deze twee deelnemers kennen elkaar eigenlijk al 10 jaar

Love Is Blind
Netflix

Love Is Blind zit er nu al even op, maar er zijn duidelijk nog genoeg verhalen over de deelnemers waar we nog niets van wisten. Zo kenden twee deelnemers van de reeks elkaar eigenlijk al. Meer nog: ze kennen elkaar al 10 jaar.

Hoewel het leek alsof de deelnemers van Love Is Blind elkaar niet kenden tot ze samen in de pods kropen, blijkt dat nu niet waar te zijn. Ze komen natuurlijk allemaal uit dezelfde regio, maar twee deelnemers zijn ook echt al jaren bevriend met elkaar.

Kelly en Jessica

We vonden het eerlijk gezegd al een beetje vreemd dat Kelly zo close was met een vrouw die haar hond van haar wijnglas liet drinken en hoewel ze verloofd is met een ander nog steeds achter een andere verloofde man aanzit. Maar dat heeft blijkbaar een logische reden. Jessica en Kelly waren namelijk geen onbekenden voor elkaar. Integendeel, de twee kennen elkaar al 10 jaar.

Kelly en Jessica leerden elkaar kennen via de vriendengroep van een ex, zo legt Kelly uit. De twee gaan dus way back en dat verklaart dus wel waarom de twee tijdens het seizoen zo close waren en steeds hun hart luchtten bij elkaar. Zowel Kelly als Jessica beƫindigden het experiment uiteindelijk zonder echtgenoot. Ze lieten allebei hun verloofde achter aan het altaar.

Atlanta

Het mag eigenlijk niet verbazen dat twee van de deelnemers elkaar al langer kennen. Alle deelnemers van het eerste seizoen zijn namelijk afkomstig uit Atlanta. Dat zorgt ervoor dat niemand ver moet verhuizen, maar het betekent ook dat de kans bestaat dat deelnemers elkaar al kennen.

Er komen waarschijnlijk nog nieuwe seizoenen van Love Is Blind naar Netflix. Want de makers lieten weten dat de pods klaar zijn voor nieuwe gasten. En die kunnen afkomstig zijn uit andere Amerikaanse steden, of zelfs uit andere landen.

Gesponsorde artikelen