‘Love Is Blind’ seizoen 2 in de maak? Alles wijst op een vervolg

Love Is Blind
Netflix

Fans van reality-tv konden de laatste weken smullen van Love Is Blind op Netflix. De reeks, die we het beste kunnen omschrijven als Blind Getrouwd on steroids, werd razend populair. Daardoor kunnen we nu al dromen van een tweede seizoen en dat lijkt er weleens snel te kunnen komen.

Love Is Blind was stiekem (niet zo stiekem) onze verslaving de afgelopen weken. Maar helaas telde het programma uiteindelijk maar tien afleveringen (en een dramatische reünie). Veel te weinig als je het ons vraagt, dus hopen wij nu al stiekem op een vervolg. En dat zou er weleens snel kunnen komen.

Love Is Blind seizoen 2

Komt er nu een tweede seizoen van Love Is Blind of niet? Dat is de vraag die iedereen zich momenteel stelt. Zo ook Entertainment Tonight, dat showrunner Chris Coelen aan de tand kon voelen. Die liet weten dat de pods nog steeds bestaan.

“Ze zijn klaar om te gaan! Voor heel wat extra versies in de toekomst.” Hij ging zelfs nog verder en teasede dat het programma internationaal kan gaan. “Hopelijk kunnen de pods ook hun deuren openen voor mensen over de hele wereld.” Wie dus altijd wilde deelnemen aan Blind Getrouwd maar het concept niet dramatisch genoeg vond, kan misschien binnenkort z’n kans wagen bij Love Is Blind.

Love Is Blind

Waar je bij Blind Getrouwd door een team van experts gematcht wordt, ligt de keuze voor je partner bij Love Is Blind nog steeds bij jou. Na enkele dagen daten in zogenaamde pods (kamertjes waarin je de ander wel kan horen, maar niet kan zien), verloof je je met je favoriet en een maand later vindt jullie huwelijk plaats.

Hoewel het concept compleet geschift klinkt, liep het voor twee (en een half) koppels toch goed af. Het geloof in het concept is er daardoor. Dus zijn er nu misschien wel meer mensen die het experiment zouden zien zitten.

Gesponsorde artikelen