Left Right
scrollTop top

‘Love Is Blind’-koppel Lauren en Cameron geeft rondleiding in hun huis


Lauren Cameron Love is Blind
© Netflix

Iedereen die Love Is Blind heeft gezien, heeft waarschijnlijk hetzelfde favoriete koppel: Lauren en Cameron. De twee zijn nog steeds gelukkig getrouwd en bewijzen dat in een video voor Netflix. In de video leiden ze ons rond in hun huis en tonen ze ook hun “baby”.

Goed nieuws voor fans van Lauren en Cameron uit Love Is Blind op Netflix. Want na anderhalf jaar zijn de twee nog steeds gelukkig samen. En dat tonen ze in een video waarin ze ons een rondleiding geven in hun huis.

Samenwonen

Wie aandachtig naar Love Is Blind heeft gekeken, herkent misschien wel het huis van Cameron en Lauren. Want ja, het is het huis waar Cameron alleen woonde en waar hij Lauren, toen ze voor de eerste keer op bezoek kwam, al vroeg om bij hem in te trekken.

En dat hebben ze nu dus ook echt gedaan. De twee wonen ondertussen al een paar maanden samen en Lauren heeft haar eigen touch gegeven aan de woning van Cameron. En zoals Cameron zelf toegeeft, Lauren is veel beter in inrichting dan hij. Zo verhuisde Lauren de rode zetel uit haar appartement naar het huis van Cameron en is de salontafel ook van Lauren.

Gezinsuitbreiding

Sparx Lauren Cameron Love Is Blind
YouTube

Sinds Love Is Blind hebben Lauren en Cameron ook al aan gezinsuitbreiding gedaan. Nee, ze hebben nog geen kinderen samen, maar wel een fur baby. Die fur baby is Sparx, een airedaleterriër van ondertussen negen maanden oud.

Voorlopig blijft het dus bij een hond. Maar het echtpaar is nog steeds enthousiast over kinderen. Zo herinneren ze zich nog levendig het gesprek op het balkon van Cameron, waarbij Lauren al een kinderkamer voor zich zag.

Persoonlijke touch

Aan de muur bij de trap hebben Cameron en Lauren een kader hangen met daarin een tekening van hun beiden. De tekening werd gemaakt door een van de fans van Love Is Blind en toont het meest speciale moment uit hun relatie.

Het is een foto van hun eerste kus, op het moment dat Lauren en Cameron elkaar voor de eerste keer zagen. Tot dan praatten ze enkel met elkaar in de pods, waarbij ze elkaar dus niet konden zien, maar alleen elkaars stem konden horen. Toen ze elkaar voor de eerste keer zagen was dat superemotioneel en dat moment zien ze nu elke dag wanneer ze de trap op en af gaan.

Pruimenboom

Maar ook in de tuin is er een mooie, romantische touch te vinden. In een scène die uiteindelijk niet uitgezonden werd, mochten de deelnemers van Love Is Blind elkaar in de pods een cadeautje geven. Cameron gaf toen een kleine pruimenboom aan Lauren, maar wel eentje met een belangrijke betekenis.

Camerons ouders hebben namelijk twee bomen gepland toen ze trouwden. En die zijn doorheen de jaren uitgegroeid van kleine plantjes tot gigantische bomen. De pruimenboom van Lauren staat dan ook gepland in de tuin van het koppel en staat zo symbool voor hun groeiende liefde.

Ingekaderde papieren en Tina Turner

Cameron en Lauren hebben – nu ze nog geen kinderen hebben – in hun huis elk hun eigen bureau waar ze elk hun eigen ding doen. Bij Cameron is dat alles inkaderen. Zo hangen Camerons diploma’s aan de muur, maar ook het huwelijkscertificaat van zijn huwelijk met Lauren. Want ja, dat was een écht, officieel huwelijk.

Lauren heeft in haar bureau dan weer haar eigen interessante fotokader. Op de foto is ze namelijk te zien als kind, samen met Tina Turner. De legendarische zangeres heeft haar toen toevertrouwd “dat ze een ster was”. En dat is Lauren nooit vergeten.

Bekijk hier de rondleiding in het huis van Cameron en Lauren:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…