Jessica van ‘Love Is Blind’ heeft een nieuwe vriend

Jessica Love Is Blind
Netflix

In de Netflixreeks Love Is Blind leerden we Jessica kennen als een veeleisende dame die nog niet helemaal wist wat ze zocht in een man. Maar dat lijkt ze nu dan toch gevonden te hebben. Zo stelde ze dit weekend trots haar nieuwe vriend voor aan de wereld.

Jessica en Mark waren zonder twijfel het meest spraakmakende koppel van Love Is Blind op Netflix. Zo liet Jessica haar hond van haar glas wijn drinken en liet ze de “smoorverliefde” Mark achter aan het altaar. Maar ondertussen zijn we enkele maanden verder en is er heel wat veranderd tussen de twee.

Bedrieger Mark

View this post on Instagram

Weirdly still invested. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Enkele weken geleden lekte het nieuws uit dat Mark tijdens de opnames van Love Is Blind affaires had met verschillende vrouwen. In die periode was hij verloofd met Jessica en leek het er zelfs op dat de liefde meer van zijn kant kwam. De kijkers schaarden zich massaal achter Mark die de indruk gaf dat hij tot over z’n oren verliefd was op Jessica, terwijl zij bleef struikelen over zijn leeftijd en haar gevoelens voor Barnett.

Maar achter de schermen was er dus een heel ander verhaal aan de gang. Door een post op Instagram kwamen we ook te weten dat Jessica wist van het overspel, maar niet van het feit dat het om meerdere vrouwen tegelijk ging. Hoewel het in de reeks dus leek alsof Jessica de stoorzender was in de relatie, was het toch vooral Mark die zich niet als husband material toonde.

Nieuwe liefde voor Jessica

Op 4 juli, de dag waarop in de Verenigde Staten Independence Day gevierd wordt, stelde Jessica haar nieuwe vriend voor aan de wereld. Met een schattige foto toont ze voor de eerste keer Ben, haar nieuwe vriend. In de caption laat ze weten dat ze gelukkig is en dat ze haar vriend zelfs een beetje te danken heeft aan haar deelname aan Love Is Blind. “Happy fourth! Vrijheid is niet gratis. Ik ben dankbaar dat ik mijn hart heb kunnen volgen en mijn eigen geluk kon kiezen. Ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde doen! Voor zij die het vroegen, dit is waarom ik het zo opnieuw zou doen. Ik kan niet wachten om onze avonturen met jullie te delen.”

De hunk op de foto is Ben en is, zoals duidelijk te merken is op zijn Instagram (@doctor.ben1), chirurg van beroep. Op zijn Instagram is ook te zien dat Ben ouder is dan Mark en al twee kindjes heeft. Goed nieuws dus voor Jessica die tijdens Love Is Blind liet weten dat ze een enorme kinderwens heeft.

Gesponsorde artikelen