Davy, Dennis en Sven uit ‘Blind Getrouwd’ houden reünie met hun nieuwe partners

Zoveel verschil kunnen enkele maanden maken. Het experiment van Blind Getrouwd dat eerder dit jaar te zien was op VTM draaide voor Davy, Dennis en Sven uit op een scheiding, maar ondertussen hebben ze alle drie wel de liefde gevonden. Dat inspireerde hen blijkbaar om met hun nieuwe partners een reünie te houden.

Acht singles waagden zich zo’n negen maanden geleden aan het experiment van Blind Getrouwd. In het VTM-programma werden ze aan elkaar gekoppeld en trouwden ze zonder hun echtgenoot of echtgenote op voorhand te zien. Twee maanden later bleek nog maar eens hoe moeilijk het is om de liefde te laten voorspellen door een algoritme. Enkel het huwelijk van Candice en Marijn hield stand, de anderen gingen als singles verder.

Sven

Voor de vijftiger Sven eindigde het avontuur van Blind Getrouwd het snelst. Nog voor het beslissingsmoment liet Veerle weten dat ze het echt niet meer verder zag zitten met hem, een primeur in het programma. Eerder had het ‘koppel’ al de primeur gekregen als oudste deelnemers ooit aan Blind Getrouwd op VTM.

Lang bleef Sven echter niet alleen. Nog voor de eerste aflevering van Blind Getrouwd te zien was op televisie had de Antwerpenaar de liefde al tegengekomen. Dat liet hij weten nadat op VTM te zien was hoe Veerle hem dumpte en zijn zwijgplicht dus afgelopen was. Ondertussen is Sven al zo’n vijf maanden samen met Petra.

Dennis en Davy

Niet veel later lieten ook Dennis en Davy weten dat ze een nieuwe vriendin gevonden hadden. Dat deden beiden toen nog met een vage foto op Instagram om niet meteen te veel druk te leggen op hun kersverse relatie. Ondertussen zijn we echter iets meer an een maand later en lijkt alles nog steeds koek en ei met hun nieuwe vriendinnen.

Dat blijkt alvast uit een foto die Sven deelde op Instagram. Daarop staan de drie Blind Getrouwd-mannen met hun respectievelijke partners tijdens wat eruitziet als een natuurwandeling. Of Candice en Marijn ook uitgenodigd waren voor de reünie is niet duidelijk.

Meer
Lees meer...