Davy uit ‘Blind Getrouwd’ heeft nieuwe vriendin gevonden

Het laatste seizoen van Blind Getrouwd leverde maar één nieuwe relatie op. Dat was niet het geval voor Davy Casteleyn (33) en Hanne De Vuyst. Zij besloten op het einde van het programma om te scheiden. Enkele maanden later heeft Davy dan toch de liefde gevonden. Op dit moment is hij met zijn nieuwe vriendin op reis in Zweden.

De redactie en het algoritme van Blind Getrouwd koppelde Davy Casteleyn zo’n acht maanden geleden aan Hanne De Vuyst. De twee bleken inderdaad heel wat gemeenschappelijk hebben, maar communicatief lukte het minder goed. Aan het einde van het experiment besloten Hanne en Davy dan ook om niet als getrouwd koppel verder te gaan.

Ondertussen zijn we ongeveer een half jaar verder en heeft Davy beter nieuws op liefdesvlak. De Gentenaar maakte op Instagram namelijk bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. Het gaat om Julie, een juriste uit Gent, waarmee hij op dit moment mee op reis is door Zweden.

Perfect match

“We zijn nu inderdaad drie weken in Zweden en daarna staan nog wat reisjes gepland. Ook zij reist heel graag, bij voorkeur avontuurlijk. De perfect match dus. Ze is sportief en ook op het vlak van muziek, mijn grote passie, klopt het plaatje. Bovendien gaat ze geregeld naar festivals en concerten. We tillen elkaar naar een hoger niveau”, bevestigt Davy enthousiast zijn nieuwe relatie aan Het Nieuwsblad.

Lees ook: Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ stelt nieuwe vriendin voor

Meer
Lees meer...