Dennis uit ‘Blind Getrouwd’ stelt nieuwe vriendin voor

In Blind Getrouwd vond hij de liefde niet, maar nu enkele maanden later is het wel raak voor Dennis (34). Op Instagram stelde hij met een mysterieuze foto zijn nieuwe vriendin voor.

In de slotaflevering van het laatste seizoen van Blind Getrouwd op VTM was te zien hoe Nathalie besloot om niet getrouwd te blijven met Dennis. Voor die laatste was dat even een harde noot om kraken, maar tijdens de reünieaflevering konden we al zien hoe Dennis opnieuw positiever klonk.

Jeugdvriendin

Ondertussen zijn we zo’n half jaar na de opnames van Blind Getrouwd en heeft Dennis dan toch de liefde gevonden. Wie het precies is, wil hij voorlopig liever niet kwijt, maar in Dag Allemaal verklapt Dennis wel dat het een jeugdvriendin is die hij nu blijkbaar opnieuw is tegengekomen.

Dennis maakte zijn nieuwe relatie zelf bekend op Instagram met een foto van zijn vriendin die half weggestoken zit in zijn trui. “Mijn trui kwijt in de ochtend”, luidt de caption. Heel wat medekandidaten uit Blind Getrouwd, zoals Davy en Sven, wensen hem alvast proficiat met zijn nieuwe liefde.

Lees ook:

Meer
Lees meer...