‘Blind Getrouwd’: Blijven Nathalie & Dennis en Candice & Marijn samen?

Het huidige seizoen van Blind Getrouwd op VTM zit er bijna op. Nog twee koppels moeten beslissen of ze samenblijven of niet. Voor Candice en Marijn lijkt die keuze eenvoudig, al wacht hen daarna wel een veel moeilijkere keuze: waar gaan ze wonen. Voor Nathalie en Dennis is het beslissingsmoment dan weer wel heel spannend.

Marijn & Candice

De liefde bij Marijn en Candice spatte dit seizoen van Blind Getrouwd al snel van het scherm. Het klikte meteen en op huwelijksreis werden de twee alleen maar hechter en doken ze ook het bed in. Na zes weken samenwonen in Temse lijkt die liefde alvast nog niet bekoeld.

“Bij ons is het wel afscheid nemen van een leuke fase want wij hebben ons eigenlijk heel goed geamuseerd. En dan is het wel moeilijk dat het gedaan is. Vanaf nu moeten we het op onszelf doen en ik heb daar toch een beetje schrik voor”, blikt Candice terug en vooruit.

Een van die zaken die ze zelf zullen moeten oplossen, is waar het koppel gaat wonen. Marijn heeft een vierkantshoeve in Binkom, maar zo ver van Beveren wonen, ziet Candice niet zitten. Een oplossing voor dat probleem hebben de twee voorlopig nog niet. “Dat afscheid nemen in Temse was wel een beetje raar. Maar langs de andere kant ook niet. Omdat ik er een heel goed gevoel bij heb. Omdat ik denk, hoop dat het morgen positief gaat zijn”, klinkt het bij Marijn.

Dennis & Nathalie

Aan de vooravond van het beslissingsmoment blikt Dennis met gemengde gevoelens terug op het avontuur van Blind Getrouwd. “Nathalie is in zekere zin mijn katapult. Ofwel schiet ze mij weg hoog in de lucht en dat zou extra positief zijn. Maar het kan ook zijn dat die katapult op een muur gericht is en dat ik vol tegen de muur vlieg”, zegt hij.

Nathalie zelf is dan weer vooral dankbaar. “Voor het feit dat ik met Dennis ben gematcht. Dat is echt wel de persoon die mij heeft doen groeien. Zowel op persoonlijk vlak als op het vlak van onze relatie. Ik denk dat dit heel anders had kunnen uitdraaien als dat met een andere persoon was geweest”, zijn haar mooie woorden.

Nathalie en Dennis bij het beslissingsmoment in Blind Getrouwd – Bron: VTM

De laatste aflevering van Blind Getrouwd is zondag 25 april om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...