Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’: koppels trekken voor zes weken bij elkaar in


Blind Getrouwd Marijn Candice
© Marijn en Candice – Bron: VTM

Blind Getrouwd gaat een nieuwe fase in. De huwelijksreis zit erop en dus gaan de koppels voor het eerst echt samenwonen. Komende zondag kunnen we zien hoe de vier pasgetrouwde stellen omgaan met deze nieuwe situatie.

Voor Marijn en Candice kon de huwelijksreis niet mooier verlopen zijn. De twee bleken duidelijk een match en groeiden dan ook steeds meer naar elkaar toe. Terug in België duikt er wel een probleem op. Het pasgetrouwde koppel woont namelijk nogal ver van elkaar en beiden lijken niet direct van plan om op dat vlak toe te geven.

Voorlopig wonen ze nog samen in een tijdelijk appartement van Blind Getrouwd, maar na zes weken zal er moeten gekozen worden. Candice wil dicht bij Antwerpen wonen, maar Marijn heeft een vierkantshoeve in het kleine Binkom. “Die moeilijke aspecten worden al wel eens aangehaald. Want ja, we wonen niet echt dicht bij elkaar”, legt Marijn uit.

Ook Candice is met dat probleem bezig. “De afstand komt vaak in m’n hoofd, dat het wel een probleem zou kunnen worden. Maar ik denk dat we dat pas moeten bespreken als we beslissen om samen te blijven”, zegt ze.

Veerle en Sven

Voor Veerle en Sven verliep de huwelijksreis heel wat minder goed. De klik is er niet en lijkt er voorlopig ook niet te kopen. Zij krijgen in hun nieuwe woonst daarom het beroep van expert Sarah Hertens. “Alles irriteert mij op dit ogenblik en ik weet niet hoe ik dat kan uitschakelen. En ik wil dat uitschakelen, want dat verdient Sven niet. Ik vind mezelf echt een bitch op dit ogenblik”, zegt Veerle openhartig.

“Ik vind het fijn dat je dat zegt Veerle. Ik wist eigenlijk niet of je je daar bewust van was. Dat geeft me nu een veel beter gevoel”, reageert Sven begripvol. Afwachten of de expert het koppel kan helpen.

Veerle en Sven – Bron: VTM

Blind Getrouwd is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…