‘Blind Getrouwd’: de vier koppels keren terug naar de plek waar alles begon, al is er één afwezige

De laatste aflevering van Blind Getrouwd staat niet enkel in het teken van het beslissingsmoment van Nathalie & Dennis en Candice & Marijn. De vier koppels keren ook nog éénmaal terug naar de plaats waar het avontuur voor hen een half jaar geleden begon. Jammer genoeg is Davy er enkel virtueel bij omdat hij positief testte op het coronavirus en in isolatie moest blijven.

Davy volgde de reünie virtueel bij – Bron: VTM

Ongeveer zes maanden geleden kregen acht Vlamingen te horen dat ze enkele weken later blind in het huwelijk zouden stappen. Een computeralgoritme in combinatie met een team van experts had hen uitgekozen als ideale matchen uit een recordaantal van meer dan 4.000 inschrijvingen.

Nu het experiment erop zit, is nog maar eens duidelijk geworden dat de liefde heel moeilijk te forceren valt. Terwijl de vonk bij Candice en Marijn al snel oversloeg, beëindigden Veerle en Sven als eerste koppel ooit hun huwelijk nog voor het beslissingsmoment. Zondag zien we in de laatste aflevering van Blind Getrouwd op VTM hoe de koppels terugkijken op hun avontuur.

Dat doen ze jammer genoeg maar met zeven aanwezigen. Davy testte namelijk positief op het coronavirus en moest dus in quarantaine thuis blijven. Hij volgde de reünie dan maar virtueel via de smartphone mee.

Sven en Veerle

Voor Sven en Veerle wordt het de eerste keer dat ze elkaar zien sinds ze vervroegd uit het experiment van Blind Getrouwd zijn gestapt. “Na het allerlaatste gesprek, dus onze exit, hebben wij elkaar niet meer gezien of gehoord. Ik had er ook geen behoefte aan”, zegt Sven daarover.

Veerle daarentegen hoopt dat daar in de toekomst verandering in kan komen. “Jammer genoeg hebben we niet meer met elkaar kunnen praten. Ik denk dat dit mettertijd wel moet kunnen, van mijn kant zeker”, klinkt het.

De laatste aflevering van Blind Getrouwd is zondag 25 april om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...