Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’: Hanne en Davy staan voor beslissingsmoment


Blind Getrouwd Davy
© Davy wacht op Hanne voor het beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’ – Bron: VTM

Blind Getrouwd loopt op zijn einde en dus is het tijd voor de koppels om te beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Voor Veerle en Sven kwam dat besluit uitzonderlijk al vroeger, maar komende aflevering staan Davy en Hanne voor hun beslissingsmoment.

De koppels in Blind Getrouwd – behalve Sven en Veerle – zijn bezig aan hun laatste week samenwonen. Daarna keren ze terug naar de trouwzaal waar ze elkaar acht weken geleden het jawoord gaven. Het is aan hen beiden om te beslissen of ze een toekomst zien samen of niet, of ze dus getrouwd blijven of de scheiding aanvragen.

Picknick

De eerste van de koppels die voor zo’n beslissingsmoment komt te staan komende zondag zijn Hanne en Davy. Maar voor dat cruciale moment is het eerst tijd voor nog een laatste keer quality time. Davy neemt zijn vrouw daarvoor mee voor een picknick op de voormalige renbaan van Hoeilaart, een geslaagde uitstap.

“Ik vond dat echt een hele mooie afsluiter. Ik denk dat ik daar een glimp heb kunnen opvangen van Dave, van wie hij echt is. Daar ben ik eigenlijk wel vrij zeker van”, blikt Hanne terug. Ook Davy kijkt positief terug op de voorbije week: “Het had wel fijn geweest als het altijd zo had kunnen zijn. Dat is eigenlijk de Hanne die ik altijd had willen zien.”

Beslissingsmoment

Daarna is het tijd voor het beslissingsmoment. In de trouwzaal in Lier wacht Davy zijn vrouw Hanne op om te vertellen hoe ze de voorbije twee maanden ervaren hebben en hoe ze de toekomst zien. “Hier staan we dan. Ben je er klaar voor?”, vraagt Hanne. “Ja en gij?”, antwoordt Davy. “Neen. Ik heb nu meer stress dan met de trouw”, lacht Hanne. Zullen de twee hun huwelijk laten ontbinden of heeft de laatste week hoop gegeven dat ze hun communicatieproblemen kunnen overwinnen?

Bekijk hier een preview van de volgende aflevering van Blind Getrouwd

Blind Getrouwd is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…