Left Right
scrollTop top

Zes koppels onderzoeken in nieuw programma ‘Free Love Paradise’ of een open relatie iets voor hen is


Free Love Paradise VTM2
© VTM

VTM 2 komt binnenkort met een nieuw opvallend nieuw programma. In het relatie-experiment Free Love Paradise onderzoeken zes jonge koppels, drie Vlaamse en drie Nederlandse, of monogamie wel iets voor hen is. Dat doen ze door op een zonnige bestemming in Mexico zelf te ervaren hoe een open relatie werkt en hoe ver ze mogen gaan.

Terwijl de deelnemende koppels in Temptation Island moeten proberen aan de verleidingen te weerstaan, zijn de regels van Free Love Paradise net iets anders. De zes deelnemende koppels stellen monogamie in vraag en gaan daarom dit bijzonder relatie-experiment aan.

Vrije liefde

Onder begeleiding van klinisch seksuologe Chloé De Bie en presentatoren Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both reizen ze daarvoor naar Mexico. Daar kunnen de koppels zowel met elkaar, met andere koppels in een open relatie als met vrijgezellen met de vrije liefde experimenteren.

“Overspel komt best vaak voor. Als je weet dat 1 op 4 mannen en 1 op 5 vrouwen overspel pleegt, dan is het ergens logisch dat meer en meer mensen zich vragen stellen als: kiezen we voor monogamie omdat het de norm is? Of omdat we onze partner niet willen delen? We zien bovendien een (r)evolutie waarbij men seksualiteit vaker loskoppelt van liefde. Voor sommige mensen kan het interessant zijn om na te denken of een open relatie iets voor hen is. Hierbij maakt men binnen de relatie zelf regels op over wat kan en niet kan”, legt klinisch seksuologe Chloé De Bie uit.

Free Love Paradise is vanaf donderdag 5 november wekelijks te zien op VTM 2. De eerste twee afleveringen staan nu al op Streamz.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938