‘Friends’-reünie krijgt (alweer) nieuwe datum

Vorig jaar bestond Friends 25 jaar en dat zou gevierd worden met een reünie van de cast. Maar dat was buiten het coronavirus gerekend. De opnames zijn meermaals uitgesteld, en nu, een half jaar later, is de reünie er nog steeds niet. Maar er is wel een nieuwe datum.

De Friends-reünie had normaal al in mei dit jaar moeten plaatsvinden. Maar door de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames nu al verschillende keren uitgesteld worden. Nu lijkt er dan toch weer een nieuwe datum te zijn.

Maart

In een tweet laat Matthew Perry, die in Friends de rol van Chandler Bing speelde, nu weten dat er een nieuwe datum geprikt is voor de reünie. “De Friends-reünie is verplaatst naar begin maart. Het lijkt erop dat we een druk jaar tegemoet gaan. En dat is precies waar ik van hou.”

De zes acteurs die de hoofdrollen voor hun rekening namen in de sitcom bevestigden al dat ze te zien zouden zijn in de reüniespecial. Het zou zo de eerste keer zijn sinds het einde van de show in 2004 dat Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe) en Courteney Cox (Monica) samen op televisie te zien zijn. De acteurs hielden wel contact. Zo deelde Jennifer Aniston in 2018 nog een foto met de volledige cast op Instagram.

Alle afleveringen van Friends zijn te vinden op Netflix. Onze top 50 met de beste reeksen op Netflix, vind je hier.

Meer
Lees meer...