‘Full House’-woning in San Francisco te koop voor 6,5 miljoen dollar

De iconische woning uit de populaire televisieserie Full House is op de markt gebracht voor maar liefst 6,5 miljoen dollar (zo’n 5,9 miljoen euro). Deze historische woning, gelegen in San Francisco, biedt (rijke) fans van de show een unieke kans om een stukje televisiegschiedenis te bezitten.

Een van de meest opvallende woningen op de Amerikaanse huizenmarkt is een bekend huis in San Francisco. Het huis is bekend van de openingsscènes en talrijke afleveringen van Full House. Het heeft een opvallende gevel en een charmante Victoriaanse architectuur. Maar wie er wil wonen, moet er wel wat geld voor over hebben.

Full House

De serie Full House is een van de bekendste comedyseries aller tijden. De reeks was voor het eerst te zien in 1987 en liep daarna nog tot 1995 op de televisie. In 2016 verscheen de sequel Fuller House. Ook die kon op heel wat aandacht en fans rekenen.

Full House vertelt het verhaal van Danny Tanner, een alleenstaande vader van drie meisjes. Om die op een juiste manier op te voeden, krijgt hij de hulp van zijn beste vriend en schoonbroer. De moeder van de kinderen is overleden, waardoor alles op zijn schouders terechtkomt. Een hoop mannen die instaan voor de opvoeding van kinderen kan soms voor ongemakkelijke en grappige momenten zorgen.

Stukje televisiegeschiedenis

Een groot deel van de reeks speelt zich af in het huis van de familie. Dat huis staat ook écht in San Francisco en is nu te koop. Voor 6,5 miljoen dollar (5,9 miljoen euro) kunnen fans dus een stukje televisiegeschiedenis kopen.

Maar ook voor kopers die op zoek zijn naar een luxe woning in San Francisco, biedt de Full House-woning een geweldige kans. Met zijn historische waarde en moderne luxe is het een echt hebbeding. De vraag is nu of het huis in handen komt van een fan of een echte zakenman of -vrouw.

Meer
Lees meer...