‘Furiosa: A Mad Max Saga’ verschijnt later deze week op HBO Max

Leuk nieuws voor filmfans. Eind deze week verschijnt de blockbuster Furiosa: A Mad Max Saga namelijk op HBO Max. Abonnees van deze streamingdienst kunnen de film met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth dan gratis bekijken.

Met Furiosa: A Mad Max Saga verscheen eind mei eindelijk het langverwachte vervolg van Mad Max: Fury Road uit 2015 in de cinema. Alleen ging het niet om een vervolg, maar om een prequel. Deze film vertelt namelijk de origin story van het personage Furiosa.

Furiosa

Haar leerden we al kennen in Mad Max: Fury Road dankzij de geniale vertolking van Charlize Theron. Regisseur George Miller was geen fan van verjongingstechnieken in CGI en besloot dus een nieuwe actrice te casten voor de jonge Furiosa. Zo kwam hij uit bij Anya Taylor-Joy, die kort voor ze de rol aangeboden had gekregen was doorgebroken met The Queen’s Gambit.

De prequel toont hoe een jonge Furiosa moet vechten voor haar leven nadat ze – na de ondergang van de wereld – is ontvoerd uit de Green Place of Many Mothers door de krijgsheer Dementus (Chris Hemsworth). Daardoor laat ze deze veilige oase achter zich voor de gevaarlijke woestijn. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe (Lachy Hulme) de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Dat zorgt voor een nieuwe wilde rit met heel wat spannende actiescènes en ontploffingen.

Furiosa: A Mad Max Saga is vanaf vrijdag 16 augustus gratis te bekijken op HBO Max.

(Her)bekijk hier de trailer van Furiosa: A Mad Max Saga:

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...