Gal Gadot en andere sterren zingen ‘Imagine’ als steun tijdens zelfisolatie

Door het coronavirus zijn we allemaal verplicht om binnen te blijven. Veel BV’s en internationale sterren proberen hun fans aan te moedigen in deze alsmaar moeilijkere tijd. Eerder spoorden celebrities al aan om de coronamaatregelen te volgen. Maar nu willen de beroemdheden iedereen een hart onder de riem steken aan de hand van een muziekvideo.

En zo ontstond de motiverende video van Wonder Woman-actrice Gal Gadot. Samen met een pak andere sterren zingen ze stukjes van het bekende liedje Imagine van John Lennon. Gadot werd geïnspireerd door een virale video uit Italië, waar een man op zijn balkon Imagine op zijn trompet speelde voor alle andere mensen die in huis opgesloten zitten.

Imagine

“Hoi, jongens. Dag zes in zelfquarantaine. En ik moet zeggen dat ik me de afgelopen dagen een beetje filosofisch heb gevoeld”, zo begon de actrice haar Instagram-video. “Dit virus heeft de hele wereld aangetast. Iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.”

Verwijzend naar haar inspiratiebron, de Italiaanse man met de trompet, vertelde Gadot: “Er was iets zo krachtig en puur aan deze video. En het gaat zo”, zei Gadot voordat ze de eerste zin van het populaire liedje begon te zingen.

https://www.instagram.com/tv/B95M4kNhbzz/?utm_source=ig_web_copy_link

#WeAreOne

Daarna zong Kristen Wiig, die Barbara Minerva alias Cheetah speelt in de aankomende Wonder Woman-film, de volgende regel. Na haar volgden nog een hoop andere sterren zoals Jamie Dornan, Natalie Portman, Mark Ruffalo, James Marsden, Amy Adams en Sia.

Andere beroemdheden die een stukje in de video zongen, zijn: Labrinth, Sarah Silverman, Eddie Benjamin, Jimmy Fallon, Zoe Kravitz, Lynda Carter, Leslie Odom jr., Pedro Pascal, Chris O’Dowd, Dawn O’Porter, Will Ferrell, Norah Jones, Ashley Benson, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo en Maya Rudolph.

Aan het einde van de video zong Gadot de laatste regel van het lied: “And the world will be as one.” Als caption deelde de actrice nog een sterke boodschap: “We zitten hier samen in, we komen er samen door. Laten we het ons samen voorstellen. Zing met ons mee ❤. Alleen maar liefde voor jou, van mij en mijn lieve vrienden. #WeAreOne”

Meer
Lees meer...