‘Game of Thrones’ lanceert nieuwe Monopoly met één hilarische extra feature

‘Game of Thrones’ lanceert nieuwe Monopoly met één hilarische extra feature

Het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ is op komst en dat gaan we geweten hebben: de merchandisingmolen draait op volle toeren. Zo krijgen we zelfs een nieuwe editie van de ‘Game of Thrones’-Monopoly op ons dak. Veel nieuws moet je daar niet van verwachten, dachten wij, tot we ontdekten dat er een zingende troon bij zit. 

Het laatste seizoen van Game of Thrones
staat voor de deur en dat zal je merken aan de ontstellende hoeveelheid merchandising die HBO binnenkort onze richting uitgooit. En wat geven we aan fantasy-liefhebbers? Boardgames natuurlijk en liefst nog wat in Westeros-thema. ’t Is dan ook geen verrassing dat er een Game of Thrones-Monopoly bestaat en nu komt HBO ook met een nieuwe versie van het immospel.

Seizoen 8 van Game of Thrones “wordt even hard als The Red Wedding”

Game of Thrones-soundtrack

Mocht het klinken als wat overdaad: twéé Game of Thrones-spellen met Monopoly als basis, laat deze feature jou dan vooral overtuigen. Want de revamp van dit Game of Thrones-spel krijgt één belangrijke upgrade: de troon zelf. Bij Game of Thrones-Monopoly krijg je namelijk een bordkartonnen troon die … zingt.

Dit is de releasedatum van Game of Thrones

Wat speelt de Iron Throne tijdens jouw avonturen in Westeros-immobiliënland? Het intronummer van de reeks, uiteraard. Want niets zegt spanning als je hypotheek proberen aflossen omdat je op King’s Landing bent terechtgekomen op de achtergrond van DUDU-DUDUDUDU-DUDUDUDU-DUDUDU (jullie waren aan het meezingen, geef maar toe.)

Dudu-dudududu-dudududu-dududu ….

Hasbro

Nieuwe plaatsnamen

Naast een soundtrack krijgt Game of Thrones-Monopoly ook een aantal nieuwe plaatsnamen. Je kan er ook, zoals in de oude versie, bij de Iron Bank gaan in plaats van bij het Algemeen Fonds. Daarnaast heeft deze nieuwe editie uiteraard ook cool artwork en aangepaste munten.

In Monopoly kan er maar ééntje winnen, net zoals bij de strijd om de IJzeren Troon (en tegen de White Walkers). Ben jij het en wordt jouw queeste om het meeste (of best opbrengende) land in Westeros begeleid door een soundtrack? Binnenkort ongetwijfeld ook in België verkrijgbaar.

Gesponsorde artikelen