Acteur Geert Van Rampelberg brengt single uit voor nieuwe rol in film ‘Young Hearts’

Eind dit jaar komt er een nieuwe Vlaamse film uit. Young Hearts van regisseur Anthony Schatteman vertelt het verhaal van de 14-jarige Elias die voor het eerst verliefd wordt. In de film is ook een rol weggelegd voor Geert Van Rampelberg. Hij speelt een charmezanger en dat vertaalt zich nu ook in een echte single als Luk Montero.

Het najaar brengt carrièreswitches met zich mee. Vandaag verraste acteur Geert Van Rampelberg op Radio 2 met een opvallend optreden. Als Luk Montero komt hij namelijk met de single De Eerste Liefde. Maar voor fans die nu al hopen op een vervolg, is er minder nieuws. De single staat namelijk helemaal in het teken van de film Young Hearts die in december in de bioscoop komt.

Young Hearts

De nieuwe film Young Hearts lijkt in eerste instantie een beetje op Close van Lukas Dhont, maar toch zal de focus volledig anders liggen. De film vertelt het verhaal van de 14-jarige Elias die een nieuwe buurjongen en klasgenoot ontvangt. Wanneer hij meer en meer tijd met Alexander doorbrengt, wordt hij voor het eerst verliefd.

Terwijl Elias met zijn gevoelens worstelt, krijgt hij thuis het gevoel dat hij niet begrepen wordt. Daar gaat alle aandacht namelijk naar zijn vader Luk Montero (Geert Van Rampelberg). “Hij denkt vooral aan zichzelf. En een van zijn twee zonen loopt met een blokkade in zijn hoofd en hart … maar ik als vader zie het niet”, vertelt hij bij een interview met Radio 2. Daar stelde hij tegelijkertijd ook een single voor als zijn personage. Het gaat om een schlagertopper met de naam De Eerste Liefde.

Young Hearts komt op 19 december uit in de bioscoop.

Meer
Lees meer...