‘Gestrand op Honeymoon Island’: Gwenny en Niels blikken terug op hun avontuur, maar wat betekent dat voor de toekomst?

Het avontuur in Gestrand op Honeymoon Island zit er bijna op. Voor Niels en Gwenny van hun eiland komen, krijgen ze nog een laatste avondmaal. Dat is de ideale gelegenheid om terug te blikken. Daarbij hebben ze heel mooie woorden voor elkaar, al is de vraag of dat genoeg is om de vonk toch te doen overslaan.

In het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island maakten we de voorbije weken kennis met de vier koppels die dit jaar de zware uitdaging uitgaan. Zij stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar te kennen en werden meteen daarna op een onbewoond eiland gedropt voor drie weken.

Niels en Gwenny

Na drie weken zit dat avontuur er bijna op en dus is het tijd om terug te blikken. Bij Gwenny en Niels is de evaluatie van hun avontuur duidelijk zeer positief. “Ik had het met niemand anders willen doen”, horen we Niels zeggen. “Je hebt me veel geleerd, vooral over mijzelf”, vult Gwenny aan.

“We waren hier echt een zot team”, klinkt het samen. “Als je iemand hebt waarmee het niet goed klikt, wordt dat heel lastig.”

Toekomst?

Het is echter maar de vraag of al die mooie woorden de vonk alsnog kunnen laten overslaan. De voorbije weken zagen we hoe dat niet het geval was bij Niels en Gwenny. Blijven zij na Gestrand op Honeymoon Island samen, of gaan ze toch opnieuw hun eigen weg?

Bekijk hier het fragment uit Gestrand op Honeymoon Island:

Gestrand op Honeymoon Island is iedere maandag om 21.55 uur te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...