‘Gestrand op Honeymoon Island’ keert volgende maand terug op VTM 2 met vier nieuwe koppels

Gestrand op Honeymoon Island is bijna terug. Vanaf maandag 4 maartkan je op VTM 2 en VTM GO kijken hoe vier nieuwe koppels in het wel heel bijzondere avontuur springen. Zij trouwen zonder elkaar op voorhand te leren kennen én trekken meteen daarna voor drie weken naar een onbewoond eiland. Hoe snel worden ze zot van elkaar, of ontstaat er meteen een diepe connectie?

Gestrand op Honeymoon Island is een programma van de hand van Snowman, het Deense productiehuis dat tien jaar geleden ook Blind Getrouwd (Gift Ved Første Blik) bedacht heeft. Hoewel het programma dus van Deense makelij is, ging het vorig jaar op VTM 2 in ons land in wereldpremière.

Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Vier koppels gaan daarbij een uniek experiment aan. Na een speeddate van 30 seconden worden ze door experten aan elkaar gematcht. Daarna trouwen ze, waarna ze meteen drie weken op een onbewoond eiland gedumpt worden en volledig op elkaar zijn aangewezen. Dat leverde vorig jaar, na enige omwegen, met Sarah en Joeri alvast één gelukkig koppel op.

Acht nieuwe singles

Nu wagen acht nieuwe singles zich aan het avontuur. Zij worden zo goed als blind aan elkaar gematcht. Daarna stappen in het huwelijksbootje, dat hen meteen naar een onbewoond eiland brengt. Daar kunnen ze alleen maar overleven van de liefde. 

Bekijk hier de aankondiging van het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island:

Het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island is vanaf maandag 4 maart wekelijks te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...