Hoe gaat het nog met Sarah en Joeri van ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island ligt al even achter ons en dus is het tijd om terug te kijken. HLN contacteerde daarvoor Joeri en Sarah, het enige koppel dat samenbleef na het programma. Een jaar later blijkt het tussen hen nog steeds grote liefde te zijn.

Het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island kende een zeer bijzondere afloop. Bij Shauni & Bram en Keith & Maxine eindigde het huwelijk al op het einde van het programma bij het beslissingsmomentKoen en Eva besloten er wel samen voor te blijven gaan, maar iets later strandde ook hun relatie.

Tweede kans

Daardoor bleef er uiteindelijk maar één koppel uit Gestrand uit Honeymoon Island samen. En dat is ironisch genoeg Joeri en Sarah. Tussen hen liep het tijdens het programma namelijk volledig fout. De twee stopten zelfs vroegtijdig met het experiment, vooral door de grote honger van Joeri. Kort na hun redding van hun onbewoond eiland namen ze echter opnieuw contact met elkaar op en zo bloeide de liefde – zonder lege maag – toch helemaal open. 

“Ik kon me geen leven zonder Joeri voorstellen, en dat kan ik nog steeds niet. We zijn nu een jaar verder en het gaat nog steeds ongelofelijk goed tussen ons”, klinkt Sarah enthousiast.

“Wij zijn het beste bewijs dat je een tweede kans met beide handen moet aangrijpen. Nadat ik het verpest had tijdens het programma, dacht ik dat ik een relatie met Sarah compleet uitgesloten was. En zie ons nu”, zegt Joeri.

Samenwonen?

Nu Sarah en Joeri al een jaar samenzijn, kijken ze uiteraard volop naar de toekomst. En daar hoort ook samenwonen bij. “Ik ben volop bezig met het afwerken van mijn huis in Gentbrugge, zodat ik dat kan verhuren. Eens dat allemaal in orde is, trek ik zo snel mogelijk bij Sarah in. Zij heeft altijd gezegd dat ze het liefst in Buggenhout blijft, ik ben daar flexibeler in. We kijken beiden nu al uit naar die nieuwe fase. Momenteel brengen we niet al onze tijd samen door, maar dat gaat veranderen zo gauw we onder hetzelfde dak wonen. We kunnen alleen maar hopen dat het dan net zo goed meevalt als nu”, legt Joeri uit.

Huwelijk?

En ook een trouw zit er in de toekomst aan te komen, al is dat nog niet voor meteen. In tegenstelling tot in Blind Getrouwd zijn de huwelijken in Gestrand op Honeymoon Island namelijk niet officieel geldig. Daardoor zijn Joeri en Sarah eigenlijk niet getrouwd.

“Dat is niet voor meteen, maar op termijn gaat dat huwelijk er zeker van komen. Ik ben al enkele keren met Joeri langs de juwelier gepasseerd, en heb hem al véél hints gegeven over mijn droomring. Hij zou ondertussen perfect moeten weten wat ik graag zie, nu enkel dat aanzoek nog”, besluit Sarah.

Meer
Lees meer...