‘Gestrand op Honeymoon Island’: Hoe gaat het nog met Sarah en Joeri?

Gestrand op Honeymoon Island zit er al even op, maar tussen Joeri en Sarah is het nog steeds grote liefde. Dat blijkt uit een video die Sarah deelde op TikTok waarop ze Joeri een trouwring geeft. Hij verloor zijn eerste ring namelijk op het onbewoonde eiland tijdens de opnames van het VTM 2-programma.

Het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island kende een zeer bijzondere afloop. Bij Shauni & Bram en Keith & Maxine eindigde het huwelijk al op het einde van het programma bij het beslissingsmomentKoen en Eva besloten er wel samen voor te blijven gaan, maar iets later strandde ook hun relatie.

Daardoor bleef er uiteindelijk maar één koppel uit Gestrand uit Honeymoon Island samen. En dat is ironisch genoeg Joeri en Sarah. Tussen hen liep het tijdens het programma namelijk volledig fout. De twee stopten zelfs vroegtijdig met het experiment, vooral door de grote honger van Joeri. Kort na hun redding van hun onbewoond eiland namen ze echter opnieuw contact met elkaar op en zo bloeide de liefde – zonder lege maag – toch helemaal open. 

Nieuwe ring

Het huwelijk tussen Sarah en Joeri was tijdens Gestrand op Honeymoon Island nochtans met een slecht voorteken begonnen. Bij aankomst op hun onbewoond eiland verloor Joeri namelijk meteen zijn trouwring. Hij was daar zichtbaar van aangedaan en dus besloot Sarah hem acht maanden na datum een nieuwe ring te geven. Op TikTok deelde ze een video waarin ze Joeri op een trouwring cadeau geeft. Het zit duidelijk dus nog steeds zeer goed tussen Sarah en Joeri.

@saarhvr Wanneer men denkt dat je een aanzoek doet 🫢🫣 Joeri verloor zijn trouwring na een duik in het water… acht maanden later gaf ik hem een nieuwe 💍. #gestrandophoneymoonisland ♬ I GUESS I'M IN LOVE
Meer
Lees meer...