‘Gestrand op Honeymoon Island’: Zo gaat het nu met Koen en Eva

Het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island zit erop en dus is het ‘eindverdict’ meteen ook bekend. Van de drie overgebleven koppels kozen enkel Eva en Koen ervoor om getrouwd te blijven. Maar ook dat bleef niet duren, want enkele maanden na het programma gingen de twee toch uit elkaar.

Van één koppel uit Gestrand op Honeymoon Island kenden we al de afloop. Bij Sarah en Joeri leek het tijdens het programma volledig fout te lopen. De twee stopten zelfs vroegtijdig met het experiment. Enkele dagen na het programma namen ze echter opnieuw contact met elkaar op en zo bloeide de liefde – zonder lege maag – toch helemaal open. Joeri en Sarah zijn ondertussen al een half jaar samen.

Shauni & Bram, Keith & Maxine en Koen & Eva

Bij Shauni & Bram en Keith & Maxine eindigde hun huwelijk in de laatste aflevering van Gestrand op Honeymoon Island. Shauni wou haar huwelijk met Bram nog wel een kans geven, maar die laatste zag dat niet zitten. Maxine en Keith besloten dan weer samen om er een punt achter te zetten.

Het enige koppel dat wel opnieuw “ja” zei in de laatste aflevering waren Koen en Eva. Ook zij kenden hun moeilijkheden tijdens Gestrand op Honeymoon Island, maar zagen ook de positieve kanten. Enkele maanden later wonnen de mindere kanten toch en zetten de twee een punt achter hun relatie.

“Horen elkaar niet meer”

“Ik vind het oprecht jammer dat onze match niet bleef duren. Ik miste een dieper gevoel, een echte connectie. Wanneer je iemand leert kennen zijn er altijd rode en groene vlaggetjes die je opvallen bij iemand. Op het eiland had ik me voorgenomen om me enkel te focussen op de groene vlaggen, de positieve aspecten. Maar eenmaal in België kom je terecht in het échte leven en leer je ook elkaars mindere kantjes kennen”, legt Koen de breuk uit in Het Laatste Nieuws. “Ondertussen horen we elkaar niet meer, Eva is nogal rechtlijnig in die dingen. Maar ergens hoop ik dat we elkaar nog eens gaan horen.”

Meer
Lees meer...