‘Gestrand op Honeymoon Island’: Josephine-Charlotte haalt pijnpunt aan bij Sidi

Dat de relatietest voor de koppels in Gestrand op Honeymoon Island zeer confronterend is, is geen verrassing. Dat blijkt ook bij Sidi en Josephine-Charlotte waar die laatste zich niet lijkt open te stellen. In gesprek met relatietherapeute Meriam wordt pijnlijk duidelijk hoe dat komt.

In het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island maakten we de voorbije weken kennis met de vier koppels die dit jaar de zware uitdaging uitgaan. Zij stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar te kennen en werden meteen daarna op een onbewoond eiland gedropt voor drie weken. Daar moet heel snel blijken of ze echt voor elkaar geschikt zijn, of er te veel irritaties opduiken.

Josephine-Charlotte en Sidi

Nieuw dit seizoen is dat de koppels halverwege het experiment bezoek krijgen van relatietherapeute Meriam. In de volgende aflevering zien we hoe zij langskomt bij Josephine-Charlotte en Sidi. Die laatste stuit bij zijn vrouw namelijk voortdurend op een muurtje, waar hij niet kan doorbreken.

In gesprek met de relatietherapeute onthult Josephine-Charlotte eindelijk hoe dat komt. “Het is stom om te zeggen, want het is echt puur uiterlijk. Maar omdat ik zelf groot ben en graag hakken draag, is er gewoon het lengteverschil. Dat is iets wat in mijn hoofd zit, maar ik kan er heel moeilijk mee omgaan. Ik zeg dat niet graag, want het is puur iets uiterlijk. Ik bedoel dat niet negatief, maar …”, legt ze uit. “Voor mij gaat het er niet per se om dat het er beter uitziet, maar het geeft mij een veiliger gevoel als mijn man er groter uitziet.”

“Als het enige probleem is dat je man maar 1.80 meter is, dan heb je een heel mooi leven volgens mij”, reageert Sidi tegen de camera op de onthulling van zijn vrouw.

Bekijk hier het fragment uit Gestrand op Honeymoon Island:

Gestrand op Honeymoon Island is iedere maandag om 21.55 uur te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...