‘Gewillig, ongecompliceerd en zonder taboes’: nu ook bordeel met sekspoppen in Duitsland

‘Gewillig, ongecompliceerd en zonder taboes’: nu ook bordeel met sekspoppen in Duitsland

Begin dit jaar opende in Barcelona het allereerste bordeel waarin je kan betalen om het bed te delen met een levensechte sekspop. Nu probeert ook een onderneemster in Dortmund het gat in de markt te vullen met een gelijkaardig etablissement.

Of ze de mosterd haalde bij haar collega’s in Barcelona, vertelt Evelyn Schwarz (29) niet, maar wat de naam van haar bordeel betreft, heeft de jonge Duitse onderneemster alvast originaliteit aan de dag gelegd: ze doopte haar zaak ‘Bordoll’.

De klanten kunnen kiezen uit maar liefst 11 levensechte poppen van ‘extreem hoge kwaliteit’. Evelyn tikte ze op de kop in Azië en verhuurt ze nu voor 80 euo per uur. Er is trouwens voor ieder wat wils: een Jessica met roze lokken, een Nicole in geruite rok en zelfs een Jenny met gestreepte bikini.

Waarom je zou kiezen voor seks met een pop? Heel eenvoudig, zo staat er op de site: de poppen zijn immers ‘echte droomvrouwen’, want ze zijn ‘altijd gewillig’, ‘ongecompliceerd’ en ‘kennen absoluut geen taboes’. Tja.

In ieder geval is er aan cliënteel geen gebrek: er zouden zeker 12 reservaties per dag zijn, en Evelyn beweert dat zo’n 70% van haar klanten terugkeert voor een tweede afspraak. Voor het gezellige gesprek zullen ze het alvast niet doen …

Gesponsorde artikelen