Ghost Rockers komt naar Studio 100 SingAlong

Studio 100 heeft een nieuwe naam bekendgemaakt voor de Studio 100 SingAlong en wat voor eentje. De “beste band die je hebt gekend” Ghost Rockers zal dit najaar te zien zijn in het Sportpaleis in Antwerpen.

Dit najaar zal de Studio 100 SingAlong opnieuw het Sportpaleis in Antwerpen overnemen. Eerder deze maand loste Studio 100 al de eerste vijf namen voor de show en liet het ook alvast weten dat Gert Verhulst en James Cooke opnieuw de presentatoren van dienst zullen zijn.

Studio 100 SingAlong

De afgelopen jaren trok Studio 100 meermaals de kaart van de nostalgie met evenementen als Throwback Thursday in het Sportpladijs en de Kinderen Niet Toegelaten-avond. Deze concerten waren telkens gericht op volwassenen die opgroeiden met de gezichten van Studio 100 en zich zo een avondje terug kind konden voelen.

In december 2023 trok Studio 100 die trend door en organiseerde het een eerste editie van Studio 100 SingAlong. Het ging om een avond waarop Gert Verhulst en James Cooke – en heel wat bekende gezichten – verschillende bekende Studio 100-hits zongen, samen met de duizenden aanwezigen. Op de eerste editie was dé grote naam die van Het Huis Anubis, waarvan de cast voor de eerste keer in jaren weer samen op het podium stond.

Dit jaar komt er een tweede editie van de Studio 100 SingAlong en daarvoor tekenden alvast Mega Mindy, K3, Piet Piraat, Kabouter Plop, Samson & Marie en Big & Betsy present. En nu is daar nog een grote naam bijgekomen.

Ghost Rockers

Niemand minder dan Ghost Rockers zal namelijk te zien zijn op het podium in het Sportpaleis. De reeks Ghost Rockers liep van 2014 tot 2017 op Ketnet en volgde de gelijknamige band. Het ging om een bijzondere band, want op het podium werden ze bezeten door de geesten van de band The Freebirds die vermoord werden. De leden van Ghost Rockers gaan al rockend op zoek naar de moordenaar van The Freebirds.

Na het einde van de reeks bleef de band Ghost Rockers wel nog even bestaan. Maar in 2019 stond de “beste band die je hebt gekend” voor de laatste keer samen op het podium. Tot nu, want Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Marie Verhulst, Elindo Avastia en Wout Verstappen zullen opnieuw samen optreden. Marie Verhulst zal dus twee keer te zien zijn tijdens de Studio 100 SingAlong, want ook Samson en Marie werden al bevestigd.

De Studio 100 SingAlong gaat door op zaterdag 30 november, zondag 1 december en maandag 2 december. Er zijn nog tickets te koop voor zondag en maandag, deze kan je hier kopen.

Bekijk hier nog eens de videoclip van Ghost Rockers:

Meer
Lees meer...