Goedkoper naar Disneyland Parijs? Dat kan binnenkort met de Thalys!

Goedkoper naar Disneyland Parijs? Dat kan binnenkort met de Thalys!

Zin om nog eens naar Disneyland te gaan? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou. Want dankzij de nieuwe lijn van de Thalys kan je vanaf 31 maart vanaf 29 euro en in anderhalf uur van Brussel naar Disneyland Parijs reizen. Als dat geen reden is om nog eens af te zakken naar het mooiste land ter wereld, weten wij het ook niet meer. 

The happiest place on earth is zojuist nog wat happier geworden. Want dankzij Thalys kan je binnenkort sneller én goedkoper naar Disneyland Parijs. Vanaf 31 maart zullen er namelijk twee extra treinen per dag naar Disneyland en terug rijden.

Goedkoper

Je kon natuurlijk al langer met de trein naar Disneyland. Dat ging toen met de TGV, maar die deed er vaak langer over. Bovendien kostte een ticketje van de TGV al makkelijk 80 euro voor een enkele reis in de laagste prijscategorie.

De prijzen voor een enkele rit naar Disneyland starten bij Thalys al op 29 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts 15 euro. Voor de Comfort-klasse betaal je 52 euro, voor een zitje in de Premium-klasse betaal je 75 euro.

Twee keer per dag heen en terug

Elke dag rijdt de Thalys twee keer van Amsterdam naar Marne-la-Vallée, het treinstation vlak naast Disneyland. Deze trein stopt in Nederland in Schiphol en Rotterdam en houdt in België halt in Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid. Verder stopt de trein ook in Roissy CDG, het treinstation bij de Franse luchthaven Charles de Gaulle. Vanuit deze luchthaven vertrekken heel wat overzeese vluchten. Dit kan dus handig zijn voor wie graag eens wat verder reist. Diezelfde rit wordt ook twee keer per dag in de andere richting gedaan. Onze tips voor een blitsbezoekje aan Disneyland, vind je hier.

De vroegste trein stopt om 8.33 uur in Antwerpen-Centraal en om 9.22 uur in Brussel-Zuid. Met deze trein ben je om 10.53 uur in Disneyland. De latere trein vertrekt om 16.33 uur in Antwerpen-Centraal en om 17.24 uur in Brussel-Zuid en brengt je om 19.04 in Disneyland. De treinen terug vertrekken om 12.04 uur en 20.04 uur in Marne-la-Vallée.

Tickets voor de Thalys naar Disneyland zijn vanaf 18 december online te koop op de website van Thalys. Zien we jullie dan binnenkort in Disneyland?

Pixabay

Gesponsorde artikelen