Google steekt ‘Snake’ in Google Maps voor 1 april en wij voelen ons nostalgisch

Google steekt ‘Snake’ in Google Maps voor 1 april en wij voelen ons nostalgisch

Google heeft ‘Snake’ in Google Maps verwerkt ter gelegenheid van 1 april. Het gaat om een ‘old school’-versie van de gameklassieker. ‘Snake’ is vandaag te spelen door iOS- en Androidgebruikers. Van plezant tijdverlies gesproken!

Deze versie van Snake zal maar tijdelijk beschikbaar zijn op Google Maps. We hebben maar een week de tijd om in onze iOS- en Androidtoestellen te kruipen en te bingegamen. En we hebben ook goed nieuws voor mensen die geen smartphone of Google Maps-app hebben. Zo heeft Google ook een website gelanceerd waarop je naar hartenlust kan snaken, zelfs voor desktopgebruikers.

(Google plant nu ook een eigen controller en die zou er zo uitzien.)

Een screenshot uit het nieuwe spel:

google

Wereldsteden

Om Snake te spelen, moet je het menu openen van de Google Maps-app. Om te spelen, selecteer je een stad (Cairo, São Paulo, Londen, Sydney, San Francisco, Tokio of de hele wereld). Je speelt met je trein of bus om passagiers en bezienswaardigheden op te pikken. Wedden dat je deze week niets gedaan krijgt?

(Het zou best kunnen dat deze grap een strategische move is van Google. Zo denkt de zoekgigant eraan om een gamestreamingdienst te lanceren.)

Dit zijn de 10 beste games van 2018.

Gesponsorde artikelen