Gordo doet mee in ‘Lizzie McGuire’-reboot

Groot Lizzie McGuire-nieuws: Gordo zal wel degelijk terugkeren in de reboot voor Disney+. Er was heel wat onzekerheid of het personage wel aan de nieuwe reeks zou deelnemen, maar hoofdrolspeelster Hilary Duff haalt nu dus alle twijfel weg. “Ik kon me de show zonder hem niet voorstellen”, schrijft Duff op Instagram.

https://www.instagram.com/p/B5F-4XeHToy/?igshid=64xd5m404jb3

Begin jaren 2000 kroop de nu 35-jarige Adam Lamberg in de rol van Gordo in Lizzie McGuire. Binnenkort komt er een vernieuwde versie van de cultreeks naar het streamingplatform Disney+. In de reboot zijn alle personages een stuk ouder geworden en ontdekken we wat ze met hun leven uitgespookt hebben.

“Beste vriend en zelfs meer”

Hilary Duff, die Lizzie vertolkt, is dolgelukkig met de terugkeer van Adam. “Gordo was Lizzie haar beste vriend én zelfs iets meer”, legt ze uit. “Hij was een belangrijke factor in het succes van de serie, en ik kon me de show niet voorstellen zonder hem erin. Ik kan niet wachten om fans te laten zien waar Gordo vijftien jaar later mee bezig is.”

Duff als executive producer

Bovendien is Hilary Duff ook executive producer van de reboot. Ook alle andere acteurs met vaste rollen in de serie zullen terugkeren. Disney+ is momenteel al beschikbaar in Nederland, de VS en Canada. Wanneer de zender in België beschikbaar zal zijn is nog niet geweten.

Meer
Lees meer...