Gordon Ramsay krijgt eigen documentaire op Netflix

Er zijn weinig chefs die zo bekend zijn als de Brit Gordon Ramsay. Hij staat vooral bekend om zijn opvliegende karakter, waardoor hij een graag geziene gast is op televisie. Zo kreeg hij al zijn eigen programma’s als Kitchen Nightmares en Hell’s Kitchen. Nu komt Netflix met een nieuwe reeks met Gordon Ramsay, maar nu zal het gaan om een documentaire.

Netflix blijft inzetten op documentaires. Naast de vele truecrimedocumentaires die je al kan vinden op de streamingdienst, gaat het ook steeds vaker om docureeksen over bekende personen. Zo kreeg David Beckham al zijn eigen docureeks, net als Simone Biles en “skywalkers” Angela Nikolau en Ivan Beerkus. Nu is het de beurt aan sterrenchef Gordon Ramsay.

Gordon Ramsay

Netflix heeft een heel aantal documentaires aangekondigd. Naast een documentaire over Victoria Beckham en de boyband Take That, krijgt ook sterrenchef Gordon Ramsay een eigen documentairereeks. In de reeks zullen we Ramsay volgen gedurende negen maanden. Tijdens die periode bereidt hij zich voor op de opening van een bijzonder nieuw restaurant. Het gaat om een restaurant met vijf verschillende culinaire ervaringen in London’s 22 Bishopsgate, het hoogste gebouw van Londen.

In de docureeks zullen we de sterrenchef niet enkel volgen tijdens de voorbereidingen op deze opening, maar we zullen hem ook te zien krijgen met zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw Tana en hun zes kinderen.

De docureeks wordt geproducet door Studio Ramsay Global, dat onderdeel uitmaakt van FOX Entertainment Company. Het is nog niet geweten wanneer de documentairereeks zal verschijnen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...