‘Grease’-reünie: John Travolta en Olivia Newton-John kruipen opnieuw in de huid van Danny en Sandy

Grease kwam uit in 1978 en werd een enorm succes. Zo groot zelfs dat de film ook nu nog steeds met enige regelmaat herhaald wordt. Voor hoofdrolspelers John Travolta en Olivia Newton-John is het nog steeds één van de grootste rollen uit hun carrière dus kropen ze 40 jaar na datum nog eens terug in de huid van Danny en Sandy.

De razend populaire musical Grease kwam ondertussen al meer dan 40 jaar geleden uit. Maar dat betekent niet dat hoofdrolspelers John Travolta en Olivia Newton-John niet meer in hun iconisch pakjes passen. Oké in de originele pakjes uit de film passen ze waarschijnlijk niet meer, maar ze zien er nog steeds stralend uit in een zwierige rok en een lederen vest. En ja, John Travolta ziet er nog steeds geweldig uit met een Danny-vetkuif.

https://www.instagram.com/p/B6CK-_GnO3w/

Grease

John en Olivia haalden natuurlijk niet zomaar hun iconische looks van onder het stof. Ze deden dat voor een grote Grease sing-along in Florida. Op die sing-along, geniaal getiteld Meet ’n Grease, waren duizenden mensen aanwezig. Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden, ging het om een sing-along, met daarna een Q&A met de twee hoofdrolspelers.

Maar daarbij had niemand waarschijnlijk verwacht dat ze ook echt zouden verschijnen in hun looks van de film uit de seventies. Het was voor beiden de eerste keer dat ze terug in hun Sandy- en Danny-outfit kropen. En zeg nu zelf: ze zien er veertig jaar later nog steeds stralend uit.

Bekijk hier nog eens John Travolta en Olivia Newton-John als Danny en Sandy in 1978:

John Travolta deelde zelf meer foto’s en filmpjes van Danny en Sandy anno 2019:

https://www.instagram.com/p/B6Cj0FbHsSA/
Meer
Lees meer...