‘Grey’s Anatomy’: 21ste (!) seizoen vanaf volgende week te zien op Disney+

Goed nieuws voor fans van Grey’s Anatomy. Het 21ste seizoen van de populaire ziekenhuisserie gaat op 17 oktober van start op Disney+ in België. Vanaf die datum zal er elke donderdag een nieuwe aflevering beschikbaar zijn.

Grey’s Anatomy is al 20 jaar een van de meest geliefde televisieseries. De dramareeks volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. En zoals dat gaat bij dit soort series komen er natuurlijk ook nog heel wat persoonlijke problemen en verhalen bij kijken.

De reeks is in de Verenigde Staten te zien op zender ABC. Die zender is al jaren in handen van The Walt Disney Company, waardoor series meestal al snel op Disney+ verschijnen. Al lijkt dat niet bij alle projecten het geval. Op nieuwe afleveringen van 9-1-1, waarvan het zevende en achtste seizoen eigendom is van ABC, is het waarschijnlijk nog even wachten. Maar tot die tijd is er dus wel al Grey’s Anatomy om te bingen.

21ste seizoen

Dat het publiek nog lang niet klaar is met Grey’s Anatomy blijkt nog maar eens. In het twintigste seizoen werden de kaarten wel grondig door elkaar geschud en verlieten heel wat bekende gezichten de reeks. Toch bleef actrice Ellen Pompeo, die al sinds het begin de rol van Meredith Grey speelt, aan boord. Zij zal vanaf volgende week dus ook opnieuw wekelijks te zien zijn op Disney+.

Naast Ellen Pompeo krijgen fans ook nog acteurs Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kim Raver (Teddy Altman), Jake Borelli (Levi Schmitt) en Chris Carmack (Atticus ‘Link’ Lincoln) te zien. Welke verhalen en persoonlijke intriges we deze keer te zien krijgen, valt af te wachten.

Grey’s Anatomy seizoen 21 verschijnt vanaf 17 oktober op Disney+. De eerste 20 seizoenen zijn daar ook te zien. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de Streaming Insider.

Meer
Lees meer...