‘Grey’s Anatomy’: Ellen Pompeo dan toch (beperkt) te zien in 20ste seizoen

Ellen Pompeo verdwijnt dan toch niet helemaal uit Grey’s Anatomy. In een eerste korte teaser voor het nieuwe, twintigste seizoen van de ziekenhuisserie is ze namelijk toch kort te zien als Meredith Gray. Haar rol zal wel veel kleiner zijn dan in de vorige seizoenen.

Ellen Pompeo liet de voorbije jaren al meermaals weten haar rol als Meredith Grey in Grey’s Anatomy beu te zijn. Daar voegde ze meestal aan toe dat de ziekenhuisserie dan meteen ook zou ophouden de bestaan, aangezien het vreemd zou zijn door te gaan zonder haar met een reeks die naar haar personage genoemd is.

Het nieuws van enige tijd terug dat Ellen Pompeo in het twintigste seizoen niet meer tot de vaste cast zou behoren was dan ook een verrassing. Maar nu is dus duidelijk geworden dat Meredith Grey niet volledig verdwijnt uit Grey’s Anatomy.

Voice-over

Dat twintigste seizoen zal in de Verenigde Staten van start gaan op 14 maart op de zender ABC. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen bij ons te zien zullen zijn. Nadat de rol van Ellen Pompeo in het negentiende seizoen al heel wat kleiner was, zal ze nu definitief niet meer tot de vaste cast behoren. Wel zal ze dus nog af en toe te zien zijn. Ook blijft Ellen Pompeo als producer al Grey’s Anatomy verbonden en zal ze ook nog steeds de voice-over verzorgen.

Bekijk de aankondiging van het twintigste seizoen van Grey’s Anatomy hier:

Meer
Lees meer...