‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19 is vanaf nu wekelijks te volgen op Disney+

Goed nieuws voor fans van Grey’s Anatomy, want vanaf nu deze week verschijnt seizoen 19 op Disney+. Iedere woensdag, beginnend vandaag 9 november 2022, zal er op de streamingdienst een nieuwe aflevering te zien zijn van het meest recente seizoen van de populaire ziekenhuisserie.

Fans van Grey’s Anatomy die de reeks op een legale manier bekijken, zijn het ondertussen gewoon dat ze even geduld moeten hebben om de meest recente afleveringen in België te kunnen bekijken. Maar deze keer zal dat geduld minder op de proef gesteld worden dan normaal.

De eerste aflevering van seizoen 19 – ‘Everything Has Changed’ – verscheen in de Verenigde Staten namelijk amper iets meer dan een maand geleden op de zender ABC. Daar zijn ze dus ondertussen al bijna toe aan aflevering 6, die morgen wordt uitgezonden. Maar ook in België kan je nu dus al beginnen kijken naar het meest recente seizoen van Grey’s Anatomy. De eerste aflevering daarvan verscheen namelijk op woensdag 9 november op Disney+. Wekelijks zal op de streamingdienst een nieuwe aflevering te zien zijn.

Vijf nieuwe stagiairs

Na het bijzondere seizoen 18 met enkele opvallende cameo’s van oude bekenden (denk maar aan dokter Derek Shepherd aka McDreamy (Patrick Dempsey)), keert Grey’s Anatomy voor seizoen 19 terug naar zijn roots. Grey Sloan Memorial Hospital heeft namelijk eindelijk opnieuw stagiairs. Het gaat meteen om vijf nieuwe gezichten met de namen Benson Kwan (Harry Shum Jr.), Jules Millin (Adelaide Kane), Simone Griffith (Alexis Floyd), Lucas Adams (Niko Terho) en Mika Yasuda (Midori Francis).

Daarnaast keert ook oudgediende Jesse Williams, die jarenlang Jackson Avery speelde, kortstondig terug. En ook Kate Walsh, lang te zien als Addison Montgomery, sluit een (tijdelijke) terugkeer niet uit.

(Her)bekijk hier de trailer van Grey’s Anatomy seizoen 19:

Grey’s Anatomy seizoen 19 staat vanaf 9 november 2022 op Disney+.

Meer
Lees meer...