Acteur Jesse Williams zal terugkeren in ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19

Goed nieuws voor de fans van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. De Amerikaanse zender ABC heeft namelijk officieel bekendgemaakt dat acteur Jesse Williams in seizoen 19 (tijdelijk) zal terugkeren. Daarin neemt hij niet alleen de rol van Jackson Avery terug op zich, maar zal hij ook een aflevering regisseren. Of ook zijn love interest April zal terugkeren, is nog niet bekend.

Een van de populairste personages uit Grey’s Anatomy keert binnenkort terug. Acteur Jesse Williams zal in het nieuwe seizoen namelijk opnieuw te zien zijn als Dr. Jackson Avery. Op dit moment gaat het slechts om één aflevering, maar zeg nooit nooit.

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy is een van de langstlopende tv-series van dit moment. De ziekenhuisreeks is op dit moment al aan zijn negentiende seizoen bezig, ondanks eerdere twijfels rond de toekomst van de serie. Actrice Ellen Pompeo, die de rol van Meredith Grey speelt, liet namelijk al een aantal keer weten dat ze vindt dat het tijd is om ermee te stoppen. Toch lijkt ze elke keer terug te komen van haar beslissing, waarna er toch altijd opnieuw een nieuw seizoen wordt aangekondigd.

De serie staat, naast de ingewikkelde medische termen, vooral bekend om zijn romances tussen dokters, verplegers en verpleegsters. Een van de bekendste romances is zonder twijfel die tussen Jackson (Jesse Williams) en April (Sarah Drew). Het koppel wordt ook wel eens “Japril” genoemd door de fans en was tot seizoen 14 te zien in de serie.

Terugkeer

Enkele weken geleden deed actrice Sarah Drew al een uitspraak over een eventuele terugkeer. Zij had het toen over een eventuele spin-off van April en Jackson. Maar nu zal het personage Jackson dus op een andere manier terugkeren.

De zender ABC heeft namelijk bekendgemaakt dat Jesse Williams voor even zal terugkeren in het negentiende seizoen. Dat zal hij doen in de vijfde aflevering die de naam When I Get to the Border krijgt. Die aflevering zal Williams ook gaan regisseren. Maar of hij ook nadien nog te zien zal zijn, en of ook actrice Sarah Drew nog zal opduiken, is niet bekend.

Grey’s Anatomy seizoen 19 zal bij ons in de loop van 2023 verschijnen op Disney+.

Meer
Lees meer...