‘Grey’s Anatomy’: Twee oude bekenden keren terug voor seizoensfinale

Jesse Williams en Sarah Drew keren binnenkort terug in Grey’s Anatomy. Voor de seizoensfinale van het achttiende seizoen zullen ze hun rollen als Jackson en April opnieuw opnemen. Of dat wil zeggen dat het ex-koppel opnieuw samen is, is nog niet duidelijk.

Hoewel hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey) al meermaals liet verstaan liever met Grey’s Anatomy te stoppen, wist tv-zender ABC haar begin dit jaar te overtuigen toch bij te tekenen voor een negentiende seizoen. Op dit moment wordt op de zender het achttiende seizoen uitgezonden. De laatste vijf afleveringen daarvan worden, na een korte onderbreking, uitgezonden vanaf 5 mei. De dubbele seizoensfinale is in de Verenigde Staten dus te zien vanaf 26 mei.

Japril

In die seizoensfinale krijgen we mogelijk de hereniging te zien van een van de populairste koppels uit de serie, Japril. Dat meldt de website Deadline. Jesse Williams (Jackson Avery) verliet Grey’s Anatomy aan het einde van seizoen zeventien. Daarin bezocht hij zijn ex Sarah Drew (April Kepner) om haar te zeggen dat hij naar Boston verhuist om de familiestichting over te nemen. Drew verdween al in seizoen 14 uit Grey’s Anatomy, maar maakte toen dus een korte terugkeer. Haar reactie op het nieuws van haar ex was ook verrassend. Zij besliste namelijk om mee te verhuizen naar Boston zodat Jackson dichter bij hun dochter kon zijn. Terloops liet ze ook weten gescheiden te zijn van haar man.

Voor de seizoensfinale van seizoen 18 zouden Jackson en April dus samen (tijdelijk) terugkeren naar Grey Sloan Memorial. Fans hopen nu al luidop dat ze daar zullen aankondigen dat ze opnieuw samen zijn. “Ik denk dat het best mogelijk is dat hij de relatie met zijn ex-vrouw nieuw leven inblaast. Ze zijn altijd goed geweest samen”, zei Jesse Williams daar vorig jaar bij zijn afscheid zelf nog over.

Meer
Lees meer...