‘Grey’s Anatomy’-actrice Ellen Pompeo probeerde cast en crew te overtuigen te stoppen met de serie

In België zitten we nog maar aan seizoen 16, maar in Amerika kwam Grey’s Anatomy in september al met zijn 18de (!) seizoen, en dat is volgens fans en sommige leden van de cast al meer dan genoeg. Actrice Ellen Pompeo, die al jaren Meredith Grey speelt, liet laatst in een interview weten dat ze al meerdere keren de cast en crew heeft proberen overtuigen om ermee te stoppen. “Het verhaal is op”, vertelde ze aan Insider.

Fans van de serie kunnen er maar geen genoeg van krijgen, maar voor actrice Ellen Pompeo zit de ‘goesting’ er bijna op. De Amerikaanse vertelde laatst in een interview dat het voor haar genoeg is geweest en dat ze wil weten wanneer en hoe het verhaal van haar personage Meredith Grey zal aflopen. Pompeo speelt al zestien jaar mee in de serie, en zag doorheen de jaren al heel wat collega’s vertrekken. Nu lijkt het dus dat ook zij er binnenkort mee wil stoppen.

“Who cares, Ellen?”

“Ik heb echt al vaak geprobeerd om iedereen te overtuigen dat het moet stoppen”, vertelde ze aan Insider. “Maar het is moeilijk om de stekker uit zo een langlopende en succesvolle show te trekken.” De actrice krijgt ook vaker het gevoel dat ze de enige is die gelooft dat de serie moet eindigen. “Ik voel me naïef, omdat ik degene ben die blijft vragen welk verhaal we nog kunnen vertellen. Maar dan zegt iedereen van ABC gewoon “Wie geeft daarom, Ellen? We verdienen miljoenen dollars.”

Het is niet de eerste keer dat de actrice zich uitspreekt over de (iets te) langlopende serie. Ook voor het 18de seizoen uitkwam, praatte ze al over een afscheid. Maar toen ging ze toch gewoon door, nadat tv-zender ABC haar loon een aantal keer verdubbelde. Toen bleek dat de actrice een goed loon verkoos boven een artistieke uitdaging. Dat meldde CNBC. De vraag is dus of Pompeo’s collega’s haar visie deze keer zullen volgen, of dat ze allemaal samen terug in de richting van het geld zullen kijken voor een 19de seizoen van Grey’s Anatomy.

Bij ons is Grey’s Anatomy te zien op Disney+. Heb je nog geen abonnement? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...