Fans van ‘Grey’s Anatomy’-acteur Jesse Williams verspreiden zonder toestemming naaktbeelden uit theaterstuk

Elk jaar vinden in New York de Tony Awards plaats. Die awards vieren de beste musicals en theaterstukken op Broadway. Een van de kanshebbers is het theaterstuk Take Me Out, waarin ook Grey’s Anatomy-acteur Jesse Williams te zien is. Op een bepaald moment in het stuk is Williams zelfs naakt te zien, en daarvan worden nu beelden verspreid. De acteur heeft nog niet gereageerd op het voorval.

Acteur Jesse Williams had zich zijn eerste Tony-nominatie zonder twijfel anders voorgesteld. Nadat gisteren de nominaties werden bekendgemaakt, verspreidden enkele fans namelijk naaktfoto’s van de acteur. Dat zijn foto’s uit het theaterstuk Take Me Out, waarin Williams een naaktscène heeft. Heel wat Twitteraars reageren dankbaar, maar anderen vinden het (terecht) respectloos. De acteur zelf heeft nog niet gereageerd.

Take Me Out

Het theaterstuk Take Me Out gaat over een homoseksuele honkbalspeler die het moeilijk heeft met uit de kast te komen. De scène waarvan nu beelden circuleren is er een in de douche. Daarin is Grey’s Anatomy-acteur Jesse Williams frontaal naakt te zien. Om te vermijden dat er gefilmd zou worden, moeten de toeschouwers hun gsm’s en andere technologie in een zakje steken. Die worden dan verzegeld tot aan het einde van de show.

Een van de toeschouwers heeft die maatregel dus kunnen ontwijken. Hij, zij of hen heeft de naaktscène subtiel in beeld kunnen brengen en koos er gisteren voor om de beelden te delen. Dat gebeurde dus volledig zonder toestemming, waardoor ook heel wat fans niet kunnen lachen met het voorval. Anderen zien er wel de humor van in en bedanken de persoon.

In een eerder interview met Page Six liet Jesse Williams weten dat hij het moeilijk vond om zijn lichaam zomaar aan een groot publiek te laten zien. Het is dus zo goed als zeker dat Williams in geen geval gewild zou hebben dat de beelden verspreid zouden worden. Om die reden zullen wij dat hier ook niet doen.

Meer
Lees meer...