‘Grey’s Anatomy’ neemt afscheid van dr. Jackson Avery (Jesse Williams)

Jesse Williams zal vanavond voor het laatst te zien zijn in Grey’s Anatomy. De acteur, die twaalf seizoen lang dokter Jackson Avery speelde in de populaire ziekenhuisserie, maakte eerder al bekend dat hij het programma zou verlaten en nu is dus ook bekend wanneer dat gebeurt.

“Mis Jacksons laatste dag in het Grey Sloan Memorial Hospital niet”, schrijft Grey’s Anatomy vandaag op Instagram bij een korte video met beelden van Jesse Williams tijdens de voorbije twaalf seizoenen.

Daarmee maakt het programma meteen ook duidelijk dat de vijftiende aflevering van seizoen zeventien de laatste wordt voor dokter Jackson Avery. Die aflevering, met de naam ‘Tradition’, wordt namelijk vanavond uitgezonden in de Verenigde Staten op ABC. Bij ons wordt Grey’s Anatomy met enige vertraging uitgezonden op de zender Play5.

Seizoen 18

Na vandaag zijn er nog twee afleveringen in het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy. Recent kwam er echter goed nieuws voor de vele fan van de populaire ziekenhuisserie. Hoofdrolspeelster en uitvoerend producent Ellen Pompeo heeft haar contract namelijk verlengd voor nog minstens één extra seizoen. Daarin zullen we het niet alleen zonder Jesse Williams (Jackson Avery) moeten doen, maar ook zonder Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca). Die verdween eerder dit seizoen al uit Grey’s Anatomy.

Meer
Lees meer...