‘Grey’s Anatomy’ seizoen 17 binnenkort op Play5

Goed nieuws voor de fans van Grey’s Anatomy. Het 17de seizoen van de populaire ziekenhuisreeks zal namelijk nog deze maand op je televisie te zien zijn. Het meest recente seizoen wordt vanaf donderdag 25 maart uitgezonden op Play5.

Grey’s Anatomy is ondertussen al aan z’n zeventiende seizoen toe. In de Verenigde Staten is gisteravond het tweede deel van dat seizoen afgetrapt (met het nodige drama, uiteraard). En binnenkort kunnen we ook in België naar de nieuwe afleveringen kijken! Grey’s Anatomy seizoen 17 verschijnt namelijk vanaf donderdag 25 maart op Play5. Dat maakte de zender zelf bekend via Facebook.

Yes! ? Het langverwachte 17de seizoen van Grey’s Anatomy komt eraan! En dit seizoen komt met een grote verrassing (McDreamy, hint hint ?). Vanaf 25 maart op Play5!

Geplaatst door Play5 op Vrijdag 12 maart 2021

Grey’s Anatomy seizoen 17

De Grey’s Anatomy-aflevering die op 25 maart te zien zal zijn, is (logischerwijs) de eerste van het zeventiende seizoen. Die aflevering eindigt met een verrassende terugkeer, die overal ter wereld in de media is verschenen. Dat personage is bovendien niet het enige geliefde personage dat Meredith Grey (Ellen Pompeo) ontmoet in Grey’s Anatomy seizoen 17.

Einde van een tijdperk?

Eerder deze week kwam showrunner Krista Vernoff nog met verontrustend nieuws over Grey’s Anatomy. Haar contract loopt namelijk af als seizoen 17 erop zit. En da’s bij hoofdrolspeelster Ellen Pompeo ook het geval. De twee weten niet of er na seizoen 17 nog afleveringen van Grey’s Anatomy zullen gemaakt worden.

De seizoensfinale van Grey’s Anatomy seizoen 17 wordt dus momenteel op twee manieren geschreven. Zo kan het zijn dat die aflevering zal eindigen met een cliffhanger, om het nieuwe seizoen in te leiden. Maar het kan ook zijn dat Grey’s Anatomy er na die aflevering helemaal opzit. Welke versie kijkers uiteindelijk te zien zullen krijgen, valt nog af te wachten.

Grey’s Anatomy seizoen 17 verschijnt vanaf donderdag 25 maart op Play5. De eerste 16 seizoenen van de reeks zijn terug te vinden op Disney+ en Amazon Prime.

Meer
Lees meer...