Jesse Williams ziet een spin-off van ‘Grey’s Anatomy’ wel zitten

Acteur Jesse Williams heeft zijn laatste aflevering gespeeld in Grey’s Anatomy. Hij staat wel open voor een spin-off van zijn heel erg populaire personage Jackson Avery.

In 2010 kwam Jesse Williams in Grey’s Anatomy als Jackson Avery, de kleinzoon van de bekende chirurg Harper Avery. Het personage had het moeilijk om vriendschappen te sluiten met onder andere Meredith Grey, maar vond wel vriendschap met April Kepner. Ondanks hun verschillen worden ze traag maar zeker verliefd, trouwen ze en scheiden ze weer. In de laatste aflevering (spoiler alert!) kiest hij ervoor om naar Boston te verhuizen mét April aan zijn zijde.

Trots op acteerwerk en personage

In een interview met TVLine heeft Williams het over de mogelijkheid van een spin-off over zijn personage in Boston. Hij zegt ook wel duidelijk dat het tot nu toe wel een gerucht is. “We zien wel”, zegt Williams. “Ik ben er niet helemaal zeker van. Er is wel iets in mij dat enthousiast is om een stap in het onbekende te zetten en iets nieuws te doen met Jackson, dus ik ben wel te vinden om dat te doen. Ik ben heel trots op het werk en het personage dat ik hier heb neergezet en de interesse die ik van de fans kreeg. Het zou wel een heel erg interessante spin-off kunnen zijn die zowel op vlak van medicijn en acteertalent heel wat om het lijf heeft. Ik kijk er niet op neer. We zien wel dus.”

Einde van de serie?

Met Jackson Avery die andere oorden opzoekt, is het alleen nog maar Meredith Grey die resteert van de originele cast. Grey’s Anatomy gaat nu al bijna 20 seizoenen mee, maar het is niet duidelijk wat de toekomst zal brengen. Er zijn nu al zoveel mensen vertrokken dat het misschien de tijd is om een einde te knopen aan de serie.

Meer
Lees meer...