‘Grey’s Anatomy’-actrice hint op spin-off rond April en Jackson

De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy telt ondertussen al 19 seizoenen. En hoewel velen zouden denken dat het dan bijna tijd is voor een einde, denken sommige acteurs zelfs aan een spin-off. In een recent interview met Entertainment Tonight vertelde actrice Sarah Drew, die de rol van April Kepner speelt, dat ze openstaat voor een eventuele nieuwe uitdaging met haar personage.

Een van de bekendste koppels uit de serie Grey’s Anatomy keert binnenkort misschien terug. Althans, als het aan actrice Sarah Drew ligt. Zij speelde jarenlang de rol van April Kepner en was ook vorig seizoen terug even te zien in het laatste nieuwe seizoen van de reeks. Toch heeft Drew zin in nog meer en hint ze in een recent interview naar een eventuele spin-off.

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy is een van de langstlopende tv-series van dit moment. De ziekenhuisreeks is op dit moment al aan zijn negentiende seizoen bezig, ondanks eerdere twijfels rond de toekomst van de serie. Actrice Ellen Pompeo, die de rol van Meredith Grey speelt, liet namelijk al een aantal keer weten dat ze vindt dat het tijd is om ermee te stoppen. Toch lijkt ze elke keer terug te komen van haar beslissing, waarna er toch altijd opnieuw een nieuw seizoen wordt aangekondigd.

De serie staat, naast de ingewikkelde medische termen, vooral bekend om zijn romances tussen dokters, verplegers en verpleegsters. Een van de bekendste romances is zonder twijfel die tussen Jackson (Jesse Williams) en April (Sarah Drew). Het koppel wordt ook wel eens “Japril” genoemd door de fans en was tot seizoen 14 te zien in de serie.

Spin-off

In het achttiende seizoen waren Jackson en April nog eens kort te zien, maar daarna verdwenen de twee weer van de radar. Toch sluit actrice Sarah Drew een terugkomst niet uit. “We werken graag samen. We houden van die relatie en van elke kans om ze samen op het scherm te zien. Ik denk dat veel mensen daar blij mee zouden zijn.”

Een terugkeer zit er dus zeker in, al zijn er nog geen concrete plannen. “We zullen zien. Je weet maar nooit. De deur staat altijd open”, sloot Drew af.

Meer
Lees meer...