Nieuw seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ vanaf deze week wekelijks te zien op Disney+

Goed nieuws voor de fans van Grey’s Anatomy. Het nieuwste, en ondertussen al twintigste, seizoen van de reeks is vanaf donderdag 28 maart namelijk te bekijken op Disney+. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering verschijnen op de streamingdienst, waar ook alle oudere seizoenen te bekijken zijn.

De avonturen in het Grey Sloan Memorial zitten er nog lang niet op. Grey’s Anatomy onderging de laatste jaren grote wijzigingen. Zo namen we recent afscheid van heel wat vertrouwde gezichten. Het meest opvallende daarbij is het vertrek van Ellen Pompeo, al zal haar titulair personage Meredith Grey wel nog af en toe in een kleinere rol opduiken. Ook blijft Ellen Pompeo als producer aan Grey’s Anatomy verbonden en zal ze ook nog steeds de voice-over verzorgen.

Ondanks die vele vertrekken, is er beslist om door te gaan met Grey’s Anatomy, met heel wat nieuwe gezichten. De reeks kreeg dan ook een twintigste seizoen, dat zo’n twee weken geleden in de Verenigde Staten van start ging. Vanaf donderdag 28 maart kan je dat ook bekijken op Disney+. De streamingdienst zal iedere week een nieuwe aflevering toevoegen. Daarnaast kan je er ook nog steeds terecht voor de eerste negentien seizoenen van Grey’s Anatomy.

Oude en nieuwe gezichten

Het twintigste seizoen van Grey’s Anatomy heeft met Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Kim Raver (Teddy Altman), Camilla Luddington (Jo Wilson) en Caterina Scorsone (Amelia Shepherd) nog steeds enkele vertrouwde gezichten.

Daarnaast zijn er met onder andere Jake Borelli (Levi Schmitt), Chris Carmack (Atticus Lincoln), Richard Flood (Cormac Hayes), Alexis Floyd (Simone Griffith), Harry Shum Jr. (Benson Kwan), Adelaide Kane (Jules Millin), Midori Francis (Mika Yasuda) en Niko Terho (Lucas Adams) ook heel wat nieuwe castleden.

Het twintigste seizoen van Grey’s Anatomy is vanaf donderdag 28 maart te bekijken op Disney+.

Meer
Lees meer...