Left Right
scrollTop top

Guns N’ Roses-gitarist Slash onthult dat er een nieuw album aankomt


Guns N’ Roses-gitarist Slash onthult dat er een nieuw album aankomt

Een nieuw album van Guns N’ Roses? Na meer dan tien jaar? Volgens gitarist Slash zou het wel eens voor binnenkort kunnen zijn. De band heeft al nieuw materiaal klaarstaan, maar weet nog niet wanneer alles af zal zijn. 

Guns N’ Roses-gitarist Slash maakt opnieuw fans blij: in een interview met een Japanse muziekcriticus loste hij dat de band nieuw materiaal heeft klaarstaan. “Met Guns N’ Roses is het niet zomaar ‘Wel, er is een plan en zo zal alles gaan’, want dat is gewoon niet hoe het werkt. Dus eigenlijk kunnen we alleen maar zeggen dat we hopen een nieuw album uit te brengen en we zullen wel zien wat er gebeurt wanneer het gebeurt.” Guns N’ Roses blijft dus zichzelf en weet gewoon echt nog niet wanner het album er komt.

Reünie tijdens Not In This Lifetime

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Guns N’ Roses nieuwe muziek uitbracht. ‘Chinese Democracy’ kwam uit in 2008 na een stilte van vijftien jaar. Er is recenter wel een en ander gebeurd in de wereld van Guns N’ Roses. De kern van de band (Axl, Slash en Duff) zette zich over artistieke meningsverschillen en begon in 2016 aan een reünietournee, Not In This Lifetime. Tijdens die tournee maakten ze ook een tussenstop in België: op Graspop Metal Meeting 2018 sloot Guns N’ Roses de eerste dag af met een optreden van drie en een half uur.

Knockin’ on Heaven’s Door op Graspop herbekijken? Dat doe je hier:

Slash heeft het voorlopig nog druk: hij tourt tot augustus met Myles Kennedy and The Conspirators. Axl Rose zou dan wel even tijd vrij hebben om aan een nieuw Guns N’ Roses album te werken: er waren eerder geruchten dat hij met AC/DC aan nieuw materiaal zou werken. Ondertussen is bekend dat Brian Johnson weer helemaal terug is.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810