Left Right
scrollTop top

Hack om meer bagage mee te nemen op het vliegtuig gaat viraal op TikTok


TikTok bagage hack
© TikTok @kristenashleyblack

Op TikTok gaat momenteel een video viraal waarin Kristen Black (@kristenashleyblack) haar tip geeft om meer bagage mee te nemen op het vliegtuig. De video werd al miljoenen keren bekeken, maar volgens ons is het toch niet helemaal waterdicht.

Je kent het waarschijnlijk wel, je hebt een goedkope vlucht geboekt, maar je mag enkel een stuk handbagage meenemen. Een bekende manier is dan om vijf truien over elkaar aan te trekken wanneer je naar de luchthaven gaat. Maar op TikTok doet nu een hack de ronde die je enkele liters zweet kan besparen.

Zelfgemaakt nekkussen

In de video legt TikTokgebruiker Kristen Black (@kristenashleyblack) uit hoe ze extra kleren meekrijgt op een vlucht van Ryanair. Dat doet ze door zelf haar eigen nekkussen te maken uit enkele kledingstukken. In de video is te zien hoe ze enkele kledingsstukken in een trui wikkelt en die vervolgens rond haar nek draagt als een nekkussen.

Daarna verstopt ze ook nog een knuffeltje dat ze als souvenir kocht onder haar muts en stopt ze enkele spullen in haar jaszakken. De video van Kristen werd ondertussen al meer dan 3 miljoen keer bekeken en verzamelde meer dan 315.000 likes. Ook kreeg de TikTok al heel wat comments, waarbij sommigen sceptisch zijn over de slaagkansen van deze methode. En ook wij hebben onze twijfels bij de slaagkansen van deze methode. Want het is inderdaad een manier om meer kleren mee te krijgen, maar helemaal waterdicht is het volgens ons toch niet. Proberen op eigen risico dus.

Bekijk hier de video op TikTok:

@kristenashleyblack

save space save money @ryanair #travelhacks

♬ versace mens spring summer 2020 – ⠀

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…