Left Right
scrollTop top

TikTok in de ban van video waarin meisje haar lief verrast: “Zoveel red flags”


TikTok couch guy
© TikTok @laurenzarras

Naast opdrachten van Squid Game en nieuwe virale recepten is TikTok op dit moment in de ban van een video van @laurenzarras waarin ze haar vriend verrast op college. Want volgens velen is de video heel wat minder romantisch dan hij op het eerste zicht lijkt.

TikTokker Lauren Zarras wilde haar vriend verrassen die op college zit en ze besloot om de verrassing te filmen voor TikTok. Maar daar is de video een eigen leven gaan leiden.

“Red flags”

De video werd ondertussen al 42 miljoen keer bekeken en verzamelde al meer dan 3,6 miljoen likes. Maar het zijn vooral de comments en videoreacties die interessant zijn. Verschillende mensen vermoeden namelijk dat Laurens vriend haar bedriegt en daar hebben ze verschillende redenen voor.

Bekijk hier de originele video:

@laurenzarras

robbie had no idea

♬ still falling for you – audiobear

In de video komt Lauren binnen en zit haar vriend op een feestje in de zetel met drie meisjes. Wanneer hij z’n vriendin zit, staat hij recht om haar een knuffel te geven. Maar TikTokkers keken aandachtiger naar de video en merkten enkele red flags op. In de eerste plaats vinden mensen het een red flag dat hij met drie meisjes in de zetel zit. Maar ze merkten ook op dat hij niet meteen enthousiast reageert.

Andere TikTokkers merkten dan weer op dat het meisje naast hem in de zetel snel een beetje opschuift wanneer Lauren de kamer binnenkomt. Daarnaast merkten ze ook dat datzelfde meisje hem subtiel z’n gsm probeert terug te geven.

@naszier21

Reply to @madisongrb21 #greenscreenvideo @laurenzarras #exposed #cheater

♬ original sound – alijha martin
@yourthirdbabydaddy

Reply to @slothbakka @laurenzarras girl you provided us the proof. #caughthimredhanded #caughtin4k #FlauntItChallenge

♬ Crime, incident scene, mystery, investigation, news coverage, etc.(850898) – Shoya Kitagawa
@derianawade

Reply to @laurenzarras pt 2 of your gettin cheated on 😂 #fyp

♬ original sound – Deriana Wade

Reactie Lauren

Sinds de video opgepikt werd, heeft Lauren al verschillende keren gereageerd op de heisa. Dat deed ze eerst in een comment op de originele video. “Het breekt mijn hart dat mensen naar een speciaal moment kunnen kijken en zoveel negativiteit kunnen brengen. Denk alsjeblieft na voor je dingen veronderstelt over mijn relatie.” Later voegde ze daar nog aan toe dat de gsm van haar vriend al altijd in z’n schoot lag. “Bedankt voor de bezorgdheid en nee, ik zit niet in de ontkenningsfase.”

Vervolgens maakte ze ook een video waarin ze bewijst dat haar vriend Robbie de gsm zelf in z’n handen had en dat niemand hem de gsm aangeeft. In diezelfde video vertelt ze ook dat ze de drie meisjes die met haar vriend in de zetel zitten, kent en dat ze hem vertrouwt met hen.

@laurenzarras

Reply to @jizzzlleeh love y’all 😘

♬ original sound – laurenzarras

Later vroeg Lauren ook in een TikTok wat haar familieleden vinden van Robbie. En daaruit blijkt duidelijk dat ze fan zijn van Robbie en zijn relatie met hun dochter/zus.

@laurenzarras

we love robbie 🤍

♬ original sound – laurenzarras

Ook Robbie reageerde al op de heisa. Hij deed dat met een video van de bewuste zetel. “Zetel jongen hier. Ik ben blij dat ik jullie van Berries & Cream-TikTok heb gehaald, maar onthou dat niet alles true crime is. Wees geen parasociale creep. Ga een luchtje scheppen. Zorg voor jezelf.”

@souljawatchambassador

I love @laurenzarras , she’s the best. #couchguy

♬ Tears In Brasil – Piero Piccioni

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…