Left Right
scrollTop top

Hack om foto’s te bewerken met iPhone gaat viraal op TikTok


iphone hack foto's
© Shutterstock

Er bestaan duizenden apps om foto’s te bewerken, maar voor de nieuwste hack heb je geen app nodig. Alles wat je nodig hebt, is een iPhone en de foto-instellingen in de standaard foto-app. De hack werd geïntroduceerd op TikTok en gaat daar nu helemaal viraal.

De tijden waarin je foto’s gewoon een Instagramfilter gaf voor je ze deelde, liggen ver achter ons. Tegenwoordig proberen mensen meer om hun foto’s op een natuurlijke manier te bewerken, waardoor het lijkt alsof je geen filters gebruikt hebt. Om die look te creëren is er nu een hack die de ronde doet op TikTok.

TikTok-hack

De hack is gemaakt voor iPhone en bestaat dus enkel uit de instellingen in de normale foto-app. Daarbij moet je een hele hoop instellingen aanpassen, maar het resultaat mag er inderdaad wezen.

Door de instellingen te veranderen, krijgt je foto een iets zonniger gevoel. De kleuren zijn warmer en feller, maar toch ziet je foto er niet overdreven bewerkt uit. De hack werd al door honderden TikTokkers uitgetest en goedgekeurd.

Instellingen

Dit zijn de instellingen die gebruikt worden, je kan licht afwijken van de cijfers naar je eigen smaak. De eerste twee stappen en de laatste twee stappen kunnen in principe overgeslagen worden, maar op TikTok zitten ze wel bij in de instellingen. Daardoor kan je op het einde je bewerkte foto onthullen zonder dat je eerder al te veel prijsgeeft.

 1. (Belichting: 100)
 2. (Helderheid: 100)
 3. Licht: -35
 4. Donker: -28
 5. Contrast: -30
 6. Helderheid: -15
 7. Zwartpunt: 10
 8. Verzadiging: 10
 9. Levendigheid: 8
 10. Warmte: 10
 11. Tint: 39
 12. Scherpte: 14
 13. Vignet: 23
 14. (Belichting: 0)
 15. (Helderheid: 0)

Bekijk hier enkele voorbeelden:

@anaugazz

Go try it now !! ##SkipTheRinse ##foryoupage ##editing ##photo ##filter ##iphonehack ##photohack ##xyzbca ##fyp ##newtrend ##musttry ##inspo ##fypシ ##viral ##fypp

♬ original sound – poussy fire🔥 – Name
@clegoze

omg ang ganda 😭

♬ original sound – poussy fire🔥 – Name
@linnygd

Wait this is actually amazing 🤩

♬ original sound – poussy fire🔥 – Name
@toastedbabiesforbrunch

i tried the iphone editing hack on this pic lol idr like it tho 😭

♬ original sound – poussy fire🔥 – Name
@alyssa_eng

And this is y they call it beautiful bc!! #fyp #iphoneeditinghack

♬ original sound – poussy fire🔥 – Name

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…